Mihaela Rădulescu, momentul adevărului pe Internet. De ce nu vrea vedeta să se mai mărite: „Nu trăiesc ce vor alții”
in

Mihaela Rădulescu, momentul adevărului pe Internet. De ce nu vrea vedeta să se mai mărite: „Nu trăiesc ce vor alții”

Mihaela Rădulescu a acordat un interviu de excepție.

Mihaela Rădulescu este, fără niciun fel de îndoială, una dintre cele mai apreciate vedete de la noi. Vedeta a acordat zilele acestea un interviu de excepție, unde a răspuns la mai multe întrebări personale despre ea și despre iubitul ei. Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Felix Baumgartner. Cei doi formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de la noi și se iubesc la fel ca la început. În plus, cei doi sunt foarte rezervați când vine vorba despre viața lor personală, iar fanii lor ar vrea să știe tot mai multe.

Mihaela Rădulescu refuză să se mărite din nou

Mihaela Rădulescu petrece mult timp în mediul online, în ciuda programului extrem de încărcat pe care îl are, vȘtie cum să atragă atenția asupra sa, iar imaginile ei fac furori de fiecare dată. La cei 51 de ani ai săi, vedeta are un trup la care multe femei doar visează. Ea nu se teme să își afișeze formele voluptoase pe rețelele sociale și nu se supără când este criticată. Are mii de fani, dar nu toți au o la suflet pe îndrăgita vedetă. Adesea, oamenii spun că este mult prea bătrână pentru a poza în asemenea ipostaze.

Ea și Felix, deși se iubesc la nebunie, nu s-au gândit să se căsătorească. Prezentatoarea este foarte reticentă când vine vorba despre acest subiect. Multă lume a fost curioasă să afle motivul pentru care frumoasa vedetă nu este pregătită pentru un asemenea pas important. Din câte a povestit ea, nunta lor nu avea loc niciodată. Nu vrea să se mărite nici acum, nici în viitorul apropiat. Pentru a nu-și mai ține fanii ca pe ace, Mihaela Rădulescu a dezvăluit și motivul pentru care nu vrea să ajungă din nou în fața altarului, spre surprinderea internauților.

Mihaela Rădulescu, momentul adevărului pe Internet. De ce nu vrea vedeta să se mai mărite: „Nu trăiesc ce vor alții”

„Nu mai vreau să mă mărit, nu trăiesc ce vor alții, ci doar ce are sens total pentru mine. Și dacă o relație cu un bărbat de pe altă planetă mă face fericită și trebuie să ne întâlnim în cosmos ca să fim fericiți, o s-o fac, fără selfie.”, a explicat Mihaela Rădulescu, pentru VIVA!

Jador s-a îndrăgostit din nou. Cum s-a dat de gol artistul: "Este absurd să crezi că..."

Jador s-a îndrăgostit din nou. Cum s-a dat de gol artistul: „Este absurd să crezi că…”

Sânziana Negru și Bogdan Mustățea și-au spus adio. De ce au luat decizia de a se despărți: „Am vrut să scap de..."

Sânziana Negru și Bogdan Mustățea și-au spus adio. De ce au luat decizia de a se despărți: „Am vrut să scap de…”