Mihaela Rădulescu, secretul unui trup perfect! Cum se menține prezentatoarea în formă: „Mănânc tot ce-mi face poftă”

Cum reușește, de fapt, Mihaela Rădulescu să arate atât de bine.

Mihaela Rădulescu, secretul unui trup perfect! Cum se menține prezentatoarea în formă: „Mănânc tot ce-mi face poftă”

Un trup de invidiat nu se obține atât de ușor. Unele vedete muncesc din greu, pentru a se menține în formă. Merg zilnic la sală, au grijă la alimentație și multe alte lucruri. Mihaela Rădulescu, de exemplu, are un secret bine păstrat. Vedeta nu vorbește prea des despre modalitățile prin care reușește să se mențină în formă.

Prezentatoarea are un trup de invidiat, la care multe femei doar visează. Frumoasa vedetă arată extrem de bine din toate punctele de vedere pentru vârsta sa. Multă lume s-a întrebat cum reușește să arate atât de bine. Ei bine, vedeta nu a mai ținut aceste informații doar pentru ea și a spus lumii întregi cum se menține în formă.

Mihaela Rădulescu are un trup de zeiță

Mihaela Rădulescu a împlinit deja 51 de ani, dar nu își arată deloc vârsta. Multe femei își doresc să arate precum ea și ar da orice să ajungă la aceleași rezultate. Din păcate pentru ele, ea le-a dat o veste extrem de tristă. Le-a spus că un fizic perfect nu se menține cu nicio dietă, iar ele fix asta ar fi fi vrut să afle de la ea.

„Îmi face plăcere să mă dezmorțesc dimineața cu sport, muzică, voie bună, nu doar cu o cafea. Mănânc tot ce-mi face poftă, dar nu exagerez, fac tot ce am chef și timp, îmi umplu viața cu iubire, oameni frumoși, pasiuni, muncă, sport, artă, muzică, plimbări prin lume…”, a povestit Mihaela, pentru Viva.

Mihaela Rădulescu, secretul unui trup perfect! Cum se menține prezentatoarea în formă: „Mănânc tot ce-mi face poftă”

Un sfat extrem de important pe care l-a acordat femeilor care vor să slăbească este legat de faptul că nu ar trebui să se înfometeze, pentru a slăbi. Multe femei folosesc această metodă, dar îndrăgita prezentatoare este de părere că este total greșit. Secretul ei constă într-o serie de antrenamente pe care le respectă, indiferent de cât de ocupată ar fi. Ea le-a mai mărturisit fanelor sale că a avut un singur moment în viață în care a apelat la o dietă, asta după ce a născut.

„După ce am născut și nu mai încăpeam în nimic. A fost și singura dietă pe care am ținut-o vreodată, a funcționat perfect, dar combinată cu sport zilnic.”, a dezvăluit prezentatoarea TV, pentru sursa citată.