Mihai Albu, acuzații grave la adresa fostei soții. Ce i-a transmis Iuliei Albu: „Trei luni nu mi-am văzut copilul”

Ce acuzații i-a adus Mihai Albu mamei fiicei sale!

Mihai Albu, acuzații grave la adresa fostei soții. Ce i-a transmis Iuliei Albu: "Trei luni nu mi-am văzut copilul"

Iulia și Mihai Albu au format unul dintre cele mai apreciate și frumoase cupluri din România. Vedetele s-au iubit la nebunie și s-au căsătorit, dar lucrurile la un moment dat nu au mai funcționat. Din cauza neînțelegerilor, cei doi au decis astfel să o ia pe drumuri diferite.

Au împreună o fiică superbă, pe nume Mikaela, pe care ambii părinți o iubesc la nebunie. Deși au trecut mai bine de șapte ani de când cei doi au divorțat, aceștia continuă să se certe. În clipa de față, designerul îi aduce acuzații foarte grave fostei sale partenere de viață.

Se pare că femeia l-ar fi făcut pe acesta ”boșorog expirat”, dar ea neagă toate aceste acuzații. Conflictul dintre cei doi pare să crească de la o zi la alta, pe măsură ce situația dintre ei devine tot mai complicată.

Mihai Albu, acuzații grave la adresa fostei soții. Ce i-a transmis Iuliei Albu: "Trei luni nu mi-am văzut copilul"
Mikaela Albu

Mihai Albu, foc și pară din cauza fostei sale soții

De o lungă perioadă de timp, Iulia Albu și fostul ei soț și-au aruncat cuvinte grele din cauza programului de vizitare al fiicei lor. Din câte spune designerul, cretoarea de modă nu i-a permis acestuia să își vadă fiica atunci când îi venise rândul. Cel mai mult s-a supărat în momentul în care nu și-a putut vedea copilul de Sfinții Gavril și Mihail.

Mihai Albu, acuzații grave la adresa fostei soții. Ce i-a transmis Iuliei Albu: "Trei luni nu mi-am văzut copilul"
Iulia Albu surprinsă cu noul iubit și fetița ei

”Nu știu dacă neapărat își caută dreptatea. Ea insinuează că i-am stricat imaginea. Nu prea înțeleg ce vrea ea. Eu nu comentez asta, ci doar relația cu copilul meu. Eu aș dori să respecte decizia judecatoriei. Este ceva universal, este vorba despre weekend-ul unu și trei din lună, adică patru zile și două săptămâni din vacanța de vara și diferite porțiuni din restul vacanțelor. Nu înțeleg de ce nu le respectă că sunt reguli simple. Anul acesta, fata ar trebui să fie de Crăciun la mama și de Revelion la mine. Eu sper să fie așa, îmi doresc! Pentru că de Sfântul Mihail și Gavril nu mi-am văzut fata pentru că ea a reușit să obțină un ordin de restricție pentru câteva ore. Nu aveam voie să mă apropi la mai puțin de 100 de metri.”, a spus el.

După toate aceste acuzații, Iulia Albu nu s-a lăsat. Ea a mărturisit că Mihai Albu i-ar fi stricat imaginea și că s-a săturat de toate jignirile pe care acesta i le-a adus. La rândul său, bărbatul susține că ea este cea care îl jignește, dar nu așa oricum. El spune că Iulia îl vorbește de rău și în fața Mikaelei.