Mihai Bendeac, declarație de dragoste pe Instagram. Fanii au rămas cu gura căscată: ”Să te am mereu”
in

Mihai Bendeac, declarație de dragoste pe Instagram. Fanii au rămas cu gura căscată: ”Să te am mereu”

Mihai Bendeac s-a îndrăgostit? Declarațiile vedetei au uimit pe toată lumea.

Mihai Bendeac face el ce face și surprinde pe toată lumea. Ultimele sale declarații de pe rețelele sociale au uimit pe toată lumea. El este unul dintre cei mai iubiți actori de la noi. Artistul păstrează mereu legătura cu fanii lui, care se amuză copios aproape zilnic de postările lui. Toată lumea știe că juratul iUmor are noroc pe toate planurile…mai puțin în dragoste.

Tocmai din acest motiv, vestea că și-a găsit sufletul pereche a uimit pe toată lumea. Mai mult de atât, a făcut o declarație de dragoste impresionantă, despre care mulți au crezut că este doar o glumă. Dar…surpriză! Nu este deloc o glumă, ci actorul a vorbit cât se pare de serios.

Mihai Bendeac, un romantic incurabil

Este unul dintre cei mai râvniți burlaci de la noi. Multe femei ar da orice să fie cu el, dar el nu are ochi pentru niciuna. Preferă să fie mereu singur și să nu se implice într-o relație serioasă. Multă vreme a fost judecat pentru alegerile sale, dar deja nu mai ține cont de gurile rele. A trecut prin multe lucruri la viața lui, iar toate întâmplările l-au învățat multe. Chiar dacă nu i-a fost mereu ușor, Mihai Bendeac a încercat să își păstreze mereu zâmbetul pe buze.

Mihai Bendeac, declarație de dragoste pe Instagram. Fanii au rămas cu gura căscată:  ”Să te am mereu”

Fanii l-ar fi putut vedea oricum pe Bendeac, mai puțin romantic. Ei bine, el a dat dovadă că poate fi așa, atunci când vrea. Nu este vorba despre nicio femeie, așa cum sperau mulți. Actorul este ”îndrăgostit” de vremea tomnatică, fapt care l-a făcut să se transforme într-un poet romantic. Mergând cu mașina pe străzile din București, într-o zi ploioasă, a dat cu ochii de o domnișoară superbă. În momentul acela, a decis să îi dedice o serie de cuvinte frumoase venite din suflet. Ce i-a transmis Mihai Bendeac?

”Aș vrea să te am mereu, să simți cât de mult te vreau și să mă stropești….la ploaie mă refer. Doamne, cât am așteptat vremea asta”, a spus amuzat Mihai Bendeac pe pagina sa de Instagram, în timp ce conducea pe străzile din București.

Selly vrea să aibă corpul lui Dorian Popa! Cum se menține artistul în formă

Feli, planuri serioase de nuntă. Cum vrea vedeta să arate ziua cea mare: ”Îmi doresc să fiu o mireasă desculță”

Feli, planuri serioase de nuntă. Cum vrea vedeta să arate ziua cea mare: ”Îmi doresc să fiu o mireasă desculță”