Mihai Bendeac, mesaj emoționant după moartea Dragăi Olteanu Matei: „S-a mai stins o stea”

Mihai Bendeac este sfâșiat de durere. Acesta a omagiat-o pe actriță cu o scenă memorabilă

Mihai Bendeac, mesaj emoționant după moartea Dragăi Olteanu Matei: „S-a mai stins o stea”

Draga Olteanu Matei s-a stins din viață astăzi, 18 noiembrie. Tragica veste ce a zguduit întreaga țară i-a afectat și pe apropiații artistei, familia și fanii deopotrivă, care sunt răpuși de durere. Mulți dintre cei care au cunoscut-o pe actriță au transmis mesaje emoționante pe rețelele sociale, imediat ce au aflat de moartea femeii.

Unii dintre cei care i-au adus un ultim omagiu sunt Florin Piersic, Iulia Albu, Alexandru Arșinel, dar și Victor Rebengiuc. Mihai Bendeac a decis să transmită și el un mesaj extrem de emoționant pe social media.

Regretata Draga Olteanu Matei a lăsat în urma sa multă durere, suferință, dar și o serie de amintiri frumoase. Ea s-a stins din viață la 87 de ani, după ce timp de cinci zile a fost internată în Spitalul “Sf. Spiridon” din Iași. Actrița a fost internată din cauza unei hemoragii digestive superioare și a stat în comă indusă mai bine de patru zile.

Mihai Bendeac: „S-a mai stins o stea”

Celebra actriță a cedat, deși medicii au făcut tot posibilul pentru a-i salva viața. Din păcate, toate eforturile depuse de aceștia au fost în zadar. Organismul ei nu a mai rezistat și astfel o mare artistă a plecat dintre ei. Va fi înmormântată duminică, în cavoul familie din cimitirul „Eternitatea”, din Piatra Neamț, alături de soțul ei, Ion Matei.

Mihai Bendeac, mesaj emoționant după moartea Dragăi Olteanu Matei: „S-a mai stins o stea”

Mihai Bendeac a fost și el în stare de șoc când a aflat că o altă stea a teatrului românesc s-a stins din viață. El a postat pe contul său de Facebook o filmare dintr-o scenetă cunoscută în care actrița juca alături de Puiu Călinescu.

Pentru juratul de la iUmor ea a fost și va rămâne „o stea a cinematografiei românești”. Din păcate, o altă artistă care făcea parte din ”Generația de Aur” a murit.

„S-a mai stins o stea a cinematografiei românești. Draga Olteanu Matei alături de Puiu Călinescu într-o scenetă a programului de revelion din 1989”, a scris Mihai Bendeac pe Facebook.