Mihai Bendeac și-a uimit fanii de pe Instagram! Actorula postat o imagine de colecție: „Măcar aici aveai păr”

Mihai Bendeac și-a luat din nou toți admiratorii prin surprindere.

Mihai Bendeac și-a uimit fanii de pe Instagram! Actorula postat o imagine de colecție: „Măcar aici aveai păr”

Face Mihai Bendeac ce face și intră din nou în atenția tuturor. Artistul a reușit să surprindă pe toată lumea, după ce a postat o imagine de colecție. Fotografia respectivă îl înfățișează pe actor în perioada în care era doar un elev. Nu doar el a fost cel care le-a atras atenția internauților, ci și domnișoara care se afla chiar lângă el.

Juratul de la iUmor a fost un puc nostalgic zilele acestea. El le-a cerut opinia admiratorilor săi despre o imagine pe care a postat-o în mediul online. Cel mai probabil, nici el nu se aștepta ca fanii lui să reacționeze într-un număr atât de mare. În doar câteva ore el a primit peste 10.000 de aprecieri și aproape 1000 de comentarii.

Mihai Bendeac le-a cerut părerea fanilor

Mihai Bendeac este un actor îndrăgit și iubit de multă lume, dar nu toată lumea îl are la suflet. Multă lume l-a criticat de-a lungul timpului pentru felul său de a fi, dar și pentru deciziile pe care le-a luat. Actorul o duce bine pe toate planurile, mai puțin în dragoste. Bendeac nu a reușit încă să își găsească sufletul pereche și se pare că nu se grăbește în acest sens.

„Cum e?”, a scris Bendeac în dreptul imaginii respective.

Ține foarte mult la fanii lui, alături de care petrece mult timp. Pe aceștia i-au obișnuit cu postări amuzante sau cu deja celebrele fotografii din lifit, Ei bine, de data aceasta juratul de la iUmor a postat o imagine de pe vremea când era la școală. El le-a cerut părerea susținătorilor despre fotografia cu pricina, iar ei au răspuns în consecință.

Mihai Bendeac și-a uimit fanii de pe Instagram! Actorula postat o imagine de colecție: „Măcar aici aveai păr”

„Tristă rău! Domnișoara știa sigur ce o să faci cu poza ‘peste niște mulți ani’”, „Parcă nici pe atunci nu-ți plăceau prea mult fetele   (glumesc….chiar te apreciez)”, „Erai la petrecerea aia și aduceai salata de boeuf?”, „Bine că ai crescut,erai urât rău!”,

„Mamaaa, mulți nu au observat că te țineai cu domnișoara de gât, și ea cu ăla de mână”, „Frumos ești, zici ca ești luat de pe sticla de otravă”, „Ca la Pomană. Parcă așteptați cuminței punguța cu 1 colac, 1 mar și colivă…”, „Măcar aici aveai păr”, i-au transmis internauții.