Mihai Mitoșeru face mărturisiri despre plecarea lui Bursucu` de la emisiunea lui Teo

Mihai Mitoșeru l-a înlocuit pe Bursucu` la Teo Show

Mihai Mitoșeru face mărturisiri despre plecarea lui Bursucu` de la emisiunea lui Teo

După 14 ani de relație, Mihai Mitoșeru și Noemi au decis să divorțeze în urmă cu un an. Vestea despărțirii a șocat pe toată lumea, mai ales că bărbatul de 45 de ani era foarte îndrăgostit de soția sa, declarând acest aspect cu fiecare ocazie.

Deși a încercat să se împace cu ea, blonda nu a mai vrut să continue relația cu el. Mitoșeru a fost puternic afectat de acest eveniment, iar singurătatea nu îi priește. Mai ales în timpul pandemiei, statul în casă l-a afectat foarte tare.

Mitoșeru, noul coleg al lui Teo Trandafir

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Playtech.ro, Mihai a povestit că se cunoaște cu Teo de 21 de ani. Prezentatorul nu a urmat o școală de televiziune, ci „a furat meserie” de la colega sa de breaslă. În cadrul aceluiași interviu, a mai dezvăluit că aceasta este cea mai bună femeie din televiziune și un prieten de nădejde.

Teo Trandafir este persoana pe care fiul Cameliei Mitoșeru s-a putut baza la orice oră, iar pentru acest lucru, îi va fi veșnic recunoscător. Tot ea i-a fost și mentor bărbatului care a reușit în televiziune datorită ei.

Mihai Mitoșeru face mărturisiri despre plecarea lui Bursucu` de la emisiunea lui Teo

De curând, în locul lui Adrian Cristea, zis și Bursucu`, la show-ul de pe Kanal D, apare Mihai Mitoșeru. Mulți s-au întrebat de lipsește acesta și au apărut zvonuri cum că a plecat din cauza unor neînțelegeri.

În interviul pentru Playtech.ro, fostul soț al lui Noemi a lămurit situația. Colegul lui Teo este plecat doar temporar, Mitoșeru înlocuindu-l pe acesta cât timp lipește motivat. Bursucu` este implicat în niște proiecte speciale pentru sărbătorile de iarnă, fiind ocupat în ultimul timp cu acele filmări. Pentru că nu a putut să se ocupe în paralel de proiecte, a luat o mică pauză și a lăsat un om de nădejde în locul său.

Mihai Mitoșeru este foarte îndrăgit de public. Bărbatul, fire glumeață și foarte energică are parte de comentarii pozitive din partea fanilor. Acesta a mai prezentat și alte emisiuni care au avut un raiting impresionant precum Se strigă darul, alături de Andreea Mantea. După pandemie, filmările pentru acest show se vor relua, Mantea și Mitoșeru făcând o echipă minunată pe micile ecrane.