Mihai Mitoșeru și Noemi vor fi împreună de Crăciun. Mama actorului a făcut dezvăluiri despre relația actuală dintre cei doi

Ce altă dezvăluire a mai făcut Camelia Mitoșeru

Mihai Mitoșeru și Noemi

Mihai Mitoșeru și Noemi s-au despărțit în urmă cu un an, dar se pare că de Crăciun vor fi tot împreună. Cei doi au fost căsătoriți, însă după 13 ani petrecuți împreună, au decis să își spună adio și în final să divorțeze.

În multe rânduri, actorul a recunoscut că încă își iubește fosta soție, cu toate că relația lor a rămas în același stadiu de după divorț. De această dată însă, mama prezentatorului TV, a făcut unele dezvăluiri surprinzătoare pentru toată lumea.

Mihai Mitoșeru, mama acestuia și Noemi vor lua masa împreună de Crăciun

Actorul și fosta soție se pare că vor petrece Crăciunul împreună, chiar dacă în urmă cu un an și-au spus adio și au semnat actele de divorț.

Mihai Mitoșeru și Noemi

La acea vreme, vestea separării lor i-a luat prin surprindere pe apropiații cuplului, Mihai Mitoșeru și Noemi, mulți sperând ca ei să se împăce la un moment dat. Lucru care, până în prezent nu s-a întâmplat. Ba mai mult, cei doi au devenit buni prieteni, fiind mereu unul aproape de celălat la nevoie. Inclusiv pentru a semna actele de divorț au fost tot împreună, chiar și la ieșirea de la notar, la acea vreme.

În tot timpul care a urmat, au tot fost zvonuri legate de apropierea dintre ei și încă se crede că aceștia se vor împăca la un moment dat, fiind atât de uniți.

Până acum nu se știe nimic în mod cert cu privire la acest aspect, însă mama lui Mihai, Camelia Mitoșeru, a spus la o emisune TV că vor mânca împreună de Crăciun, toți trei. Și, mai mult de atât, că simte că ei vor fi iarăși împreună.

După afirmațiile mamei sale (Mihai Mitoșeru ar fi fost surprins cu altă femeie), acesta a încercat să-și refacă viața amoroasă, dar fosta soție ar fi reușit să-i despartă. Și, deși actorul a rămas singur, el cu Noemi tot nu s-au împăcat.