Mihai Morar, mesaj dureros după ce Draga Olteanu Matei care s-a stins din viață: ”Veșnică iubire, Draga mea”

Draga Olteanu Matei a decedat iar cei care au prețuit-o au luat cu asalt spațiul public pentru a-i aduce un omagiu acestei stele nemuritoare a artei românești

Mihai Morar, mesaj dureros după ce Draga Olteanu Matei s-a stins din viață: ”Mulțumesc pentru dragoste”

Vestea că Draga Olteanu Matei s-a stins din viață a îndurerat o țară întreagă. Marea doamnă a teatrului românesc nu mai este printre noi. A lăsat în urma ei multă durere și mii de oameni care o plâng.

Mulți români suferă acum pierderea unei asemenea actrițe, iar printre ei se află și Mihai Morar. Prezentatorul a transmis pe social media un mesaj care i-a emoționat pe fani până la lacrimi. Draga Olteanu Matei s-a stins din viață pe data de 18 noiembrie.

Îndrăgita actriță care făcea parte din ”Generația de Aur” era internată într-un spital din Iași, unde a și murit. Fanii vedetei, prietenii și familia sunt acum în stare de șoc. Ea a reușit să lase în spate o durere imensă, dar și multe realizări de care toți români ar trebui să fie mândri.

Draga Olteanu Matei a murit la 87 de ani

Imediat după ce au aflat că regretata artistă nu mai este printre noi, colegii și prietenii ei i-au transmis mesaje emoționante pe rețelele sociale. Alexandru Arșinel și Victor Rebengiuc și-au exprimat durerea încă de la primele ore ale dimineții. Vedetele sunt profund îndurerate de cele întâmplate.

Mihai Morar, mesaj dureros după ce Draga Olteanu Matei s-a stins din viață: ”Mulțumesc pentru dragoste”

Mihai Morar a cunoscut-o și el pe Draga Olteanu Matei și a decis să îi aducă un ultim omagiu. Omul de radio a postat un mesaj emoționant, care i-a făcut pe mulți dintre admiratorii lui să verse lacrimi încă de dimineață.

El a ținut să îi mulțumească femeii pentru toată dragostea cu care l-a tratat de fiecare dată. În plus el a decis să posteze și o imagine alb-negru cu regretata actriță, unde admiratorii și-au așternut și ei gândurile.

“M-au botezat Draga. Ca să le fiu dragă tuturor…” Veșnică iubire, Draga mea dragă! Mulțumesc pentru drag și dragoste”, a fost mesajul publicat de Mihai Morar pe pagina sa de Instagram, în dreptul unei fotografii cu Draga Olteanu Matei.