Mihai Morar, mesaj dureros în mediul online. Ce l-a șocat pe prezentator: “Nu cred că există durere mai mare pe lumea asta”
in

Mihai Morar, mesaj dureros în mediul online. Ce l-a șocat pe prezentator: “Nu cred că există durere mai mare pe lumea asta”

Mihai Morar a izbucnit în plâns în mediul online.

Mihai Morar este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi. El este recunoscut pentru sinceritatea de care dă dovadă de fiecare dată. Recent, el și-a făcut apariția în mediul online așa cum nu a mai fost văzut niciodată până acum. Ei bine, prezentatorul a transmis un mesaj tulburător pe Instagram cu ochii în lacrimi. Care este motivul pentru care el a avut o asemenea reacție?

Mihai Morar: “Nu cred că există durere mai mare”

Mihai Morar are mereu zâmbetul pe buze, indiferent de ceea ce s-ar întâmpla. A dat dovadă de foarte multe ori că este un bărbat puternic, dar de data aceasta a cedat. Fanii au fost șocați când l-au văzut în această stare și nu le-a venit să creadă. Este îndurerat din cauza unei știri pe care a citit-o și care l-a afectat profund. Așadar, cu această ocazie, admiratorii i-au descoperit prezentatorului și latura sensibilă.

El a aflat despre faptul că soția lui John Legend, Chrissy Teigen, a pierdut sacina. Vedeta a făcut tristul anunț chiar pe contul ei oficial de Instagram. Ea a rămas însărcinată în luna august cu cel de-al treilea copil, dar fericirea nu a durat prea mult. Ceva nu a funcționat bine, iar frumoasa artistă a pierdut copilul pe care toți îl aștepatu cu sufletul la gură. Vedetele sunt îndurerate și abia și-au găsit cuvintele să spună prin ce trec, după tragedie. Este un moment greu atât pentru ei, cât și pentru fanii lor de pe social media.

Mihai Morar, mesaj dureros în mediul online. Ce l-a șocat pe prezentator: “Nu cred că există durere mai mare pe lumea asta”

Mihai Morar se află și el printre cei afectația de tragicul eveniment. Prezentatorul consideră că nu există durere mai mare pe lumea asta decât pierderea unui copil. El însuși este tatăl a trei copii, așa că a simțit întreaga tragedie prin care au trecut celebrul cântăreț și soția lui.

„Mă trezisem cu o super stare, și când am ieșit din emisie am citit vestea asta, că John Legend și soția lui, Chrissy, au pierdut bebelușul imediat după naștere. Nu cred că există durere mai mare pe lumea asta decât să apuci să-ți ții copilul în brațe și după să știi că a fost ultima oară. Îngrozitor. Genul ăsta de vești, pe lângă faptul că te întristează și te revoltă, ar trebui să te recalibreze și să te întrebi care sunt adevăratele probleme, de ce ne plângem, care este rostul nostru astăzi, acum. Nu cred că este o întâmplare”, a scris Mihai Morar pe Instagram.