Mihai Trăistariu, distrus din punct de vedere financiar. Gestul extrem făcut de artist: ”Nu mai produc niciun ban”

Pandemia l-a afectat și pe Mihai Trăistariu.

Mihai Trăistariu, distrus din punct de vedere financiar. Gestul extrem făcut de artist: ”Nu mai produc niciun ban”

Mihai Trăistariu o duce din ce în ce mai rău și nu îi este rușine să recunoască acest lucru. Vedeta nu mai produce niciun ban. Pandemia de coronavirus l-a afectat și pe el, la fel ca pe mulți alți artiști din  țara noastră. Pentru a nu pierde tot ce a muncit o viață, cântărețul a recurs la un gest extrem.

Evenimentele la care participau artiștii până acum au fost anulate din cauza pandemiei de coronavirus. Nici afacerile pe care aceștia le au nu mai merg atât de bine, iar asta a aflat-o pe pielea lui și Mihai Trăistariu. Activitățile lui au fost suspendate, motiv pentru care a pierdut sume uriașe de bani.

Cântărețul nu ducea lipsă de nimic până în anul 2020, care le-a dat mari bătăi de cap vedetelor noastre. Până de curând nu prea avea motive să se plângă, mai ales că are o mulțime de proprietăți pe numele său. Chiar dacă o ducea extrem de bine, viața artistului a luat o altă întorstură. El a fost nevoit să facă un gest extrem pentru a putea supraviețui în următoarea perioadă.

Mihai Trăistariu, distrus din punct de vedere financiar. Gestul extrem făcut de artist: ”Nu mai produc niciun ban”

Mihai Trăistariu: ”Nu mai produc niciun ban”

Ei bine, se pare că Mihai Trăistariu și-a vândut una dintre case. El are foarte multe rate la bănci și nu mai produce nimic de luni bune, motiv pentru care ar fi putut avea extrem de multe probleme.

Nu avea de unde să obțină sumele de bani de care avea nevoie, așa că a renunțat la una dintre locuințele sale. Risca să îi fie luate mai multe proprietăți și nu l-a lăsat inima să lase ca o asemena tragedie să se întâmple.

”Eu deja am făcut un geste extrem, mi-am vândut una dintre locuințe și tot panicat sunt, pentru că aveam 20.000 de RON rată pe lună la bancă. Și dacă mergeam în ritmul în care mergeam înainte era ok, mă descurcam, dar cu pandemia asta s-a blocat toată viața mea și atunci am fost nevoit să-mi vând un apartament și așa am redus rata la 6.000 de lei pe lună. Măcar atât am putut, din ianuarie o să încerc să îmi amân ratele pentru că iarăși mă sperie restricțiile astea, sunt blocat. Eu am o școală de muzică în Constanța, am o carieră de muzică și mai am niște garsoniere la Constanța, pe care printr-un miracol am reușit să le închiriez și să produc niște bani de care țin cu dinții să îmi ajungă până vara viitoare. Eu sunt unul dintre puținii artiști care spune lucrurilor pe nume”, a spus Mihai Trăistariu în cadrul unei emisiuni TV.