Actorul Mike Mitchell, în vârstă de 65 de ani, a murit. Trupul neînsuflețit a fost găsit pe o barcă de agrement în Fethiye, Turcia, locul în care actorul din filmele „Gladiatorul’ sau „Braveheart’ se afla în vacanță.

Actorul de origine scoțiană, Mike Mitchell, devenit cunoscut în urma rolurilor din filmele „Gladiatorul’ și „Braveheart’ a murit. Trupul neînsuflețit al acestuia a fost găsit duminică, pe data de 25 iulie, într-un port de agrement din districtul Fethiye, în sud-vestul Turciei. Potrivit unui raport al DHA (Agenția de Știri Demirören), Mike Mitchell se afla în vacanță atunci când a murit.

Bărbatul și-a pierdut viața în urma unui atac de cord, în timp ce făcea un duș în portul din Fethiye. Directorul portului, Burak Ardahan, a constatat că actorul Mike Mitchell a petrecut mult timp în duș, motiv pentru care s-a dus să verifice starea acestuia și a constatat că a murit. Directorul portului a sunat de urgență la Salvare, iar specialiștii au declarat decesul.

Mike Mitchell a murit în condiții tragice

Corpul lui Mike Mitchell a fost transferat la Institutul de Medicină Legală din Mugla, unde va fi supus autopsiei, iar Poliția a început o investigație. Cu toate acestea, un atac de cord pare să fie cauza morții sale, potrivit informațiilor existente în presa internațională. După ce jurnaliștii de la TMZ au raportat faptul că Mike Mitchell a murit, manager-ul acestuia a oferit o declarație pentru publicația cu pricina.

„A fost foarte greu de crezut… moartea subită a unui actor de talie internațională pe care l-am reprezentat, o persoană cinstită, un actor adevărat, un prieten adevărat. Dragul meu prieten, ne-ai întristat profund.

Am fost întotdeauna onorat să fiu managerul tău. Îi doresc răbdare soției tale, draga Denise Mitchell, și copiilor tăi. Să te cunosc și să îți câștig prietenia a fost de neprețuit. Dormi în lumină. Odihnească-se în pace’, a transmis reprezentatul lui Mike Mitchell, la scurt timp după ce a aflat că a murit.