Miki, care făcea furori cu muzica sa în urmă cu ceva ani, şi Răzvan Constantinescu s-au mutat recent din Bucureşti și și-au luat o casă la țară în Crevedia, județul Dâmbovița. Acolo a avut loc și cununia civilă, pe care cei doi au vrut să o țină secretă.

“Ne-am cununat în Crevedia, am avut doar nașii cu noi, doctorul Bogdan Dimitrie Niculae, cu nevasta lui, Marina, pe care îi cunosc de 16 ani! O să facem mai multe seri cu petreceri la noi acasă, pentru că avem mulți prieteni!”, a declarat Miki pentru Click!.

Miki de la Kpital s-a cununat civil! “Mi-a luat 18 ani, dar l-am convins să spună Da!”

Fără rochie de mireasă!

La ceremonia la care au participat doar mirii și nașii, Miki, în vârstă de 47 de ani, nu a vrut să îmbrace rochia de mireasă. ”Rochie de mireasă am mai îmbrăcat odată și nu mai sunt curioasă, pentru că nu o rochie te face fericită!”, a declarat solista.

Miki a înlocuit ținuta de mireasă cu o rochiță de vară vaporoasă, în nuanțe de roz. Mirele a purtat un costum de culoare maro-muștar, asortat cu o cravată cu buline.

Au ajuns și în fața preotului în urmă cu doi ani

În urmă cu doi ani, Miki și logodnicul ei, Răzvan, au ajuns şi în faţa unui preot. Momentul a coincis atunci cu căsătoria unor prieteni buni, Diana Ganea şi Mirel Cumpănaş, tot din industria artistică, care le-au fost martori la logodnă.

Miki şi Răzvan au făcut schimb de inele, iar preotul le-a citit un pasaj din Biblie. ”Ne-a făcut preotul o slujba religioasă, ca altfel nu puteam să fim nași. Ne-am dus total nepregătiți, Răzvan era în pantaloni scurți, îmbrăcat lejer.

Noi suntem de 15 ani împreună, nu ne prea interesează actele”, declara atunci solista.