Miley Cyrus încă îl iubește pe fostul soț! Ce a declarat cântăreața?

Miley Cyrus, divorțată de Liam Hemsworth a mărturisit că încă are sentimente față de fostul ei soț

Cântăreața de origine americană a fost de curând invitată la o emisiune a lui Howard Stern. În cadrul acesteia, Miley Cyrus a dezvăluit că îl iubește foarte mult și în prezent pe fostul soț. Cei doi actori au avut o relație timp de zece ani.

În anul 2012 au confirmat publicului că formează un cuplu, iar șase ani mai târziu s-au și căsătorit. În decembrie 2018, Miley Cyrus și Liam Hemsworth își uneau destinele. Mariajul lor însă a rezistat mai puțin de un an de zile, bărbatul cerându-i divorțul primei sale soții în vara anului 2019.

Ce le-a afectat relația?

În 2018 locunița în care cei doi îndrăgostiți stăteau, a ars din cauza incendiului din California. Miley a mărturisit că în momentul în care casa le-a fost distrusă, a simțit că a pierdut tot, fiecare scenariu, fotografie, melodie. Toate amintirile și trăirile vedetei au ars odată cu reședința.

Ba mai mult, „Hannah Montana” a declarat că acela a fost momentul în care relația cu logodnicul ei s-a schimbat. În cadrul emisiunii, Miley și-a declarat sentimentele pe care le mai are față de fostul soț: „Și chiar îl iubesc și l-am iubit foarte mult și încă o fac, mereu îl voi iubi”.

Miley și-a refăcut viața cu o femeie

După despărțire, cântăreața a fost foarte afectată, conform tuturor declarațiilor ei. Aceasta a încercat să își refacă viața. Imediat după divorț a avut o relație de o lună cu Kaitlynn Carter.

Mai apoi, s-a iubit zece luni cu Cody Simpson, un muzician de care s-a despărțit recent.

De la divorțul de actor, Miley a dezvăluit public că nu își dorește să se mai căsătorească vreodată.

Cu cine a înlocuit-o Liam Hemsworth pe Miley?

Actorul australian în vârstă de 30 de ani iubește și este iubit. Fără prea mari eforturi, fostul soț al lui Miley și-a găsit repede jumătatea. Maddison Brown, în vârstă de 21 de ani, actuala iubită a actorului este văzută deseori tare fericită la brațul bărbatului său.