Minodora a renunțat la cântat! Din ce își câștigă banii acum, în plină pandemie

Minodora s-a reprofilat în plină pandemie. În lipsa spectacolelor, vedeta a găsit altă soluție pin care să facă bani.

Minodora a renunțat la cântat! Din ce își câștigă banii acum, în plină pandemie

Minodora se numără și ea printre vedetele afectate de pandemia de coronavirus. Cântările s-au împuținat drastic sau sunt chiar sunt inexistente, așa că vedetele de la noi au încercat să se reorienteze către alte domenii. Așa a făcut și Minodora. A ales un domeniu care îi face plăcere, dar în care investește forte mult timp, după cum chiar ea spune acest lucru.

Minodora este o fire extrem de decurcăreață. Așa că vede în orice problemă o nouă oportunitate. Perioada în care ne aflăm a pus în dificultate pe toată lumea, mai ales artiștii se văd destul de afectați.

Concertele, cântările și evenimentele mai au o pondere destul de mică acum, așa că și veniturile s-au micșorat destul de mult. Având la dispoziție timpul liber, artista noastră s-a apucat de creat decorațiuni cu totul speciale.

Se pare că, pe lângă talentul de a cânta, Minodora se mândrește și cu talentul designului. Se pare că deja gândurile sale se materializează, căci își va pune creațiile la vânzare.

Vedeta investește detul de mult timp pentru acest hobby și recunaște faptul că se dedică în totalitate pentru ca decorațiunile ei să fie perfecte. Printre altele, recunoaște chiar că îi vine să plângă atunci când ața îi este fix așa cum își dorește.

„Când termin un ornament, și iese ața cum îmi doresc, îmi vine să plâng. Eu cam înșel ața, de fiecare dată când îmi place vreun ornament, îmi fac și eu unul la fel. Stau câte 4-5-6 ore să îmi comand tot ce am nevoie. Mă gândeam să fac cîte 20 de bucați lunar și să le vând.”, a dezvăluit artista în cadrul unei emisiuni TV.

Minodora a renunțat la cântat! Din ce își câștigă banii acum, în plină pandemie

Cum a reușit Minodora să slăbească zeci de kilograme

Minodora a reușit să scape de nu mai puțin de 40 de kilograme, însă nu oricum. După numeroase diete draconice și exerciții fizice solicitante, artista a recurs la ultima variantă: bisturiul.

Cântăreața și-a micșorat sotmacul și continuă să slăbească cât vezi cu ochii, devenind un exemplu pentru toate tinerele, și de ce nu, și pentru doamnele trecute de prima tinerețe și care își doresc să arate impecabil.