Mira a ajuns de urgență la spital! În ce stare se află acum cântăreața / FOTO

De ce a ajuns Mira pe mâna medicilor.

Mira a ajuns de urgență la spital! În ce stare se află acum cântăreața / FOTO

Mira a trecut recent prin momente groaznice. Vedetei i s-a făcut rău din senin. S-a speriat atât de tare, încât a decis să se prezinte de urgență la spital. Ea a reușit să îi sperie pe cei peste 1 milion de urmăritori pe care îi are pe Instagram. Internauții și-au făcut multe griji pentru sănătatea ei, mai ales că nu este pentru prima dată când ajunge pe patul de spital.

Mira a ajuns pe perfuzii

Zilele acestea, Mira a mers de urgență la spital. Medicii i-au oferit îngrijirile de care a avut nevoie și nu a rămas internată în spital, semn că starea ei nu era chiar atât de gravă. Ea a stat câteva ore în șir la perfuzii și i s-au administrat mai multe vitamine. Îndrăgita cântăreață a făcut și o serie de analize să se asigure că nu este vorba despre ceva grav.

După ce medicii au constatat că este în regulă, arstista s-a putut întoarce acasă. Imediat ce a scăpat de la spital, ea a postat un mesaj la InstaStory, pentru a-și liniști fani care așteptau cu nerăbdare să vadă dacă totul este bine. Ea a postat o imagine în care purta masca și în care se vedea clar că a fost pe perfuzii.

„Totul este bine”, a menționat Mira.

Nu este pentru prima dată când Mira ajunge pe patul de spital, dar data trecută a fost vorba despre un accident grav. În anul 2017, ea era să își piardă viața într-un accident de mașină, în timp ce se afla în turneu cu DJ Project. Din fericire, toți cei care se aflau în autoturismul respectiv au scăpat cu viață.

Mira a ajuns de urgență la spital! În ce stare se află acum cântăreața / FOTO

„Mă simt destul de ok. Încerc să mă simt ok. Nu prea ştiu, eu stăteam în spate cu laptopul în braţe. Am auzit o bubuitură, am ieşit din maşină, avem sânge pe faţă, scuipam sânge. Am crezut că sunt desfigurată. M-a luat o femeie şi m-a întins pe iarbă. Nu ştiam ce s-a întâmplat. Simţeam că nu mai vine nimeni să ne salveze. A durat până a venit ambulanţa. Gino a ieşit înaintea mea din maşină. Eu m-am târât, am vrut să fug la oameni să sune la salvare. Şoferul era încă în maşină, nu aveam nicio putere. (…) Trebuie să merg la estetician să văd dacă trebuie să cos rana. Mi s-a zis că e ok să las aşa”, a spus Mira la Acces Direct, după accident.