Mira, acuzată că are operații estetice. Vedeta le-a dat peste nas fanilor: ”Dacă eu sunt bine cu mine…”

Mira a fost luată la rost de fani!

Mira, acuzată că are operații estetice. Vedeta le-a dat peste nas fanilor: ”Dacă eu sunt bine cu mine...”

Mira nu a scăpat nici de gurile rele de pe social media. Vedeta a fost acuzată recent de internauți că are operații estetice. Artista nu ține, în general, cont de cei care o critică, dar de data aceasta nu a mai rezistat. Frumoasa cântăreață le-a dat peste nas tuturor celor care au vorbit, fără să știe care este, de fapt, adevărul.

Mira, pe numele său real Mirabela Cismaru, a devenit cunoscută în cadrul emisiunii Vocea României. Ea s-a făcut remarcată datorită vocii sale inconfundabile, care a cucerit mii de fani. De când a lansat prima piesă și până acum, ea s-a bucurat de un succes imens. Face ea ce face și reușește să își surprindă plăcut fanii.

Mira: ”Dacă eu sunt bine cu mine…”

Ultimele sale melodii au cucerit topurile muzicale de la noi, iar ea nu poate decât să se bucure. În plus, ea este și o persoană foarte activă pe social media. Acolo mii de oameni stau cu ochi pe ea în fiecare zi, iar ea le este recunoscătoare pentru asta. Deși multă lume îi îndrăgește muzica, nu toată lumea o are la suflet pe Mira.

Mira, acuzată că are operații estetice. Vedeta le-a dat peste nas fanilor: ”Dacă eu sunt bine cu mine...”

Zilele acestea, unii i-au sărit în cap și au acuzat-o că are operații estetice. Vedeta face orice pentru a se simți bine în pielea ei și recunoaște de fiecare dată la ce tratament a apelat. Cu toate acestea, ea susține că nu are nicio intervenție estetică, dar atunci când va avea fanii ei vor primii care vor afla. Multă lume nu o crede, dar cântăreața și-a făcut datoria și le-a explicat internauților cum stau, de fapt, lucrurile. Așadar, frumusețea Mirei este una naturală, cel puțin asta susține ea.

”Oare cum aș arăta dacă aș ține cont de fiecare părere? Trebuie să fii tu bine cu tine. Dacă eu sunt bine cu mine, puteam să am și nasul mare, important e să fiu fericită. Persoanele care fac operații o fac pentru ele, nu pentru voi. Nu am niciun fel de intervenție. Când o să am, o să aflați!”, a transmis Mira.