Mira este în doliu. O ființă dragă ei s-a stins din viață: ”Ești un înger acum!”

Mira trece printr-o perioadă extrem.

Mira este în doliu. O ființă dragă ei s-a stins din viață: ”Ești un înger acum!”

 Mira este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Vedeta s-a făcut remarcată acum mult timp, iar de atunci toată lumea îi ascultă piesele. Este și foarte activă pe rețelele sociale, unde le povestește fanilor tot ceea ce face. Nu este deloc genul acela de vedetă care se ascunde după deget. Ori de câte ori are ceva de zis, cântăreața nu se poate abține.

Zilele acestea, ea a lansat o nouă piesă care le-a ajuns repede la inimi fanilor. Fericirea i-a fost umbrită, însă, de pierderea unei ființe dragi. Mira nu și-a putut exprima în cuvinte durerea pe care a simțit-o în acele momente.

Mira și-a pierdut pisicul

Mira traversează o perioadă grea a vieții sale. Pisicul vedetei pe care l-a primit acum ceva timp, de ziua ei, a murit. Acum, ea suferă pierderea animalului ei de companie, pe care l-a iubit enorm. Cântăreața a postat pe contul ei de Instagram un videoclip în care le-a spus fanilor că astăzi își ia rămas bun de la el.

Visase la acest motan de multă vreme. Prietenii ei i-au făcut un cadou de zile mari și i-au luat pisoiul mult dorit. A avut mare grijă de el, dar o clipă de neatenție a ei l-a costat scump. Motanul Mirei s-a înecat cu fistic și a mers de urgență cu el la spital.

Mira este în doliu. O ființă dragă ei s-a stins din viață: ”Ești un înger acum!”

”Ești un înger acum, iubitul meu. Îți mulțumesc pentru iubirea ta necondiționată. Te iubesc atât de mult și o sa îmi lipsești. @pablo_escomiau vă mulțumește în parte, pentru toate gândurile voastre frumoase”, a scris Mira pe Instagram.

Acesta a fost operat de trei ori, dar nu a mai rezistat. Din nefericire, acesta nu a putut fi alături de ea pentru prea mult timp, pentru că avea aproximativ un an. Ea și-a anunțat fanii de nefericita întâmplare în cursul zilei de ieri, iar aceștia au susținut-o așa cum au știut ei mai bine.

”Știu că o să ne mai vedem”, a mai scris Mira.