Mira face mărturisiri despre noul iubit! Cum s-au cunoscut cei doi?

De mai bine de un an de zile, cântăreața este cea mai fericită alături de sufletul ei pereche

Mira face mărturisiri despre noul iubit! Cum s-au cunoscut cei doi?

Artista, în vârstă de 25 de ani, pe numele său real, Maria Mirabela Cismaru, a devenit cunoscută în industria muzicală odată cu participarea la cel de al doilea sezon al concursului de talente Vocea României, îndrumată de către Marius Moga. După terminarea emisiunii de pe Pro TV, numele vedetei a început să fie întâlnit tot mai des.

Pe lângă single-uri, Mira a avut și colaborări de succes alături de:  What`s Up, Kio, Skizzo Skillz și Corina. În urmă cu trei ani, artista devenea solista trupei DJ Project și, tot atunci, toți membrii trupei au trecut printr-un accident de mașină. Deși întreaga formație a scăpat cu viață, solista a fost puternic afectată emoțional.

Mira face mărturisiri despre noul iubit! Cum s-au cunoscut cei doi?

Viața Mirei este plină de iubire

Mira și Andrei Ivan formează un cuplu din anul 2019. Iubitul cântăreței este un celebru toboșar pe care l-a cunoscut într-un moment când avea nevoie de câțiva instrumentiști pentru band-ul său. Deși, vedeta căuta un chitarist, acesta s-a transformat ulterior în toboșar.

Vedeta a povestit în cadrul emisiunii Vorbește Lumea cum a început povestea lor de iubire. Inițial, aceștia au rezonat doar ca prieteni foarte buni. Fără a avea vreun gând de a forma o legătură mai puternică, cei doi se înțelegeau foarte bine. La acel moment, niciunul dintre ei nu se gândea ca s-ar putea forma o relație mai puternică între ei.

Mira face mărturisiri despre noul iubit! Cum s-au cunoscut cei doi?

Cum viața este plină de surprize, inevitabilul s-a produs și s-au îndrăgostit reciproc. De atunci, conform spuselor Mirei, ea și iubitul său sunt de nedespărțit. Cei doi se gândesc serios la un viitor împreună, locuiesc în aceeași casă și nu își pot imagina cum ar fi să stea separat.

Vedeta se înțelege foarte bine cu familia viitorului soț și viceversa. Mira a povestit că, de când a apărut Andrei în viața sa, aceștia sunt foarte liniștiți și nu și-ar vedea viața unul fără celălalt.

„Toată ziua suntem la bunicii lui. Eu nu am bunici. Bunicii lui, pe care îi și salut, pentru că știu că se uită acum, au devenit bunicii mei. Familia lui e familia mea și invers. Bunicul lui este și el oltean, e de-al meu. Mă înțelege. Rezonez fantastic cu el.” Întrebată de Adela dacă se gândesc la viitorul lor împreună, Mira a răspuns: „Ne gândim serios. Suntem foarte implicați în relație. Locuim împreună. Facem totul împreună. Nu mă gândesc vreo secundă că poate ne despărțim.”, a declarat vedeta în emisiunea prezentată de Adela Popescu și Cove.