Mircea Badea a spus totul despre Alex Bodi! Cei doi s-au întâlnit într-un context neașteptat

Prezentatorul Antenei 3 a pus pe toată lumea pe jar cu subeictul pe care l-a abordat în timpul emisiunii sale.Mircea Badea a spus câteva lucrui despre Bodi pe care nimeni nu le știa.

Alex Bodi rămâne în arest pentru 29 de zile! Milionarul nu a reușit să îi convingă pe magistrați că nu are legătură cu dosarul în care este acuzat de trafic de carne vie

Mircea Badea este fără doar și poate unul dintre cei mai acizi prezentatori tv. Jurnalistul nu iartă pe nimeni, mai ales atunci când vine vorba de persoanele publice care „calcă strâmb”. De data aceasta a venit rândul lui Alex Bodi și a circumstanțelor în care acesta se afla să fie analizate de prezentator.

Unde s-au întâlnit cei doi

Mircea Badea și-a luat prin suprindere telespectatorii în cadrul ultimi ediții de săptămâna trecută a emisiunii În gura presei. Jurnalistul l-a luat la bani mărunți pe unul dintre milionarii României care ține în aceste zile primele pagini ale ziarelor de scandal.Prezentatorul a făcut o mărturisire cel puțin neașteptată despre Alex Bodi. Mircea a povestit că s-a ïntâlnit cu acesta într-un loc în care nu s-ar fi așteptat vreodată: în benzinărie. Jurnalistul a precizat că ceea ce i-a atras de fapt atenția a fost bolidul de lux la volanul căruia musculosul milionar se afla.

Mircea a descris cu umoru-i caracteristic cum a realizat cine este de fapt șoferul autorurismului care valoreaza multe sute de mii de euro.Jurnalistul a ținut și să divulge ce era înscris pe mașina de lux a milionarului din Mediaș.
Mai exact, Mircea ar fi zărit din întâmplare pe aceasta numele unui site din sfera FOREX, semn că acesta ar fi avut legături cu acest domeniu.Licitațiile la bursele de acest gen pot aduce câștiguri substanțiale îndrăzneților care intră în acestea însă este nevoie de o investiție inițială smenificativa dar mai ales de mult noroc.

Mircea Badea a spus totul despre Alex Bodi! Cei doi s-au întâlnit într-un context neașteptat

Cel mai probabil Bodi angrenat și în astfel de afaceri având în vedere câ dispune de o avere semnificativă care îi permite să investească. De altfel, acesta nu s-a ascuns în trecut cu faptul ca atât el cât și prietenul și colaboratorul lui. Josip Heitt sunt implicați ïn business-uri cu bitcoin, dar și cu lingouri de aur, croatul fiind deținătorul unor mine de aur peste hotare.

Nu se mai poate bucura de nimic acum

Chiar dacă Alex Bodi încârte banii cu lopata și își permite să ducă o viață de rege, iată că problemele se țin scai de el.Atât pe plan amoros cât și pe plan profesional se pare, anul 2020 nu i-a priit acestuia deloc.

Momentan, milionarul originar din Mediaș este arestat pentru 29 de zile, fiind cercetat într-un dosar de proxenetism. Printre alte nume grele ale lunii interlope, Alex Bodi figurează ca având legături destul de strânse cu aceștia. Deocamdată ancheta este încă în plină desfășurare, milionarul urmând să afle ce îl așteaptă în acest sens.