Mirela Vaida așa cum nu ai mai văzut-o niciodată la Acces direct! Prezentatoarea a deschis emisiunea de 1 Decembrie cântând

Este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare tv din țară, însă puțini știu că Mirela iubește cu toată ființa muzica. Pentru ediția specială a emisiunii ei, de ziua României, ea le-a făcut o surpriză telespectatorilor.

Mirela Vaida, prima reacție după ce a aflat că Vulpița este însărcinată: ”Parcă o și văd”

Mirela Vaida a adus astăzi iîn casele românilor zămbete de bucurie și le-a reamintit de mândria de a fi născuți în această țară.

Vedeta a lăsat deoparte cazurile sociale în cadrul ediției de 1 Decembrie și s-a concentrat pe un alt scop al emisiunii sale. Ea și-a propus să îi îndemne pe telespectatori să sărbătorească în mod tradițional ziua lor.

Prezentatoarea a deschis emisiunea într-o ipostază în care nimeni nu se aștepta să o vadă.

 A încins atmosfera îmbrăcată tradițional

Cu o voce inconfundabilă și un veritabil accent moldovenesc Mirela i-a delectat astăzi pe fanii emisiunii sale cu un cântec popular care le-a ajuns în mod cert la inimă. Îmbrăcată într-un costum popular moldovenesc, cu o coroană de flori pe cap, prezentatoarea a avut un moment excepțional pe care nimeni nu îl va uita prea curând.

Mândră de originile sale, vedeta a așezat în versuri toate trăirile ei vizavi de zona din care provine.

„Îmi iubesc portul și vorba, că sunt fată din Moldova, am cămeșă și catrință, și dulceață la guriță, și obrații roșiori, cum le place la feciori”, sunt doar câteva dintre versurile piesei abia lansate de Mirela Vaida.

Prezentatoarea nu a fost singura care a încins atmosfera și i-a invitat pe români la dans. Ea a avut prezenți în emisiune invitați de seamă din zona interpreților de muzică populară.

Mirela a ales momentul special al emisiunii pentru a-și lansa noua melodie pe care a interpretat-o live în platou. Cu doar câteva ore înainte piesa a fost postată și pe Youtube unde s-a dovedit a fi un real succes.

Mirela Vaida așa cum nu ai mai văzut-o niciodată la Acces direct! Prezentatoarea a deschis emisiunea de 1 Decembrie cântând
Mirela Vaida a înlocuit-o pe Simona Gherghe în poziția de moderatoare a emisiunii Acces Direct. Deși inițial contractul vedetei avea să fie semnat pe o perioadă determinata lucrurile s-au schimbat între timp.

Simona alături de șefii de la Antenă au decis că proiectul care i s-ar potrivi mai mult este ce difuzat la cu totul altă oră. Fosta prezentatoare de la Acces Direct a ajuns astfel să prezinte show-ul „Mireasa”.

Mirela Vaida, drama pierderii a două sarcini

Mirela Vaida apare mereu zâmbitoare și pozitivă pe micul ecran însă viața ei nu a fost întoteauna atât de roz cum toată lumea ar crede. Vedeta a trăit una dintre cele mai dureroase traume pentru o mamă. Ea a pierdut înainte de a-i avea pe cei trei copii două sarcini.

Deși momentele au fost de-a dreptul sfâșietoare pentru ea, Mirela și soțul ei și-au pus speranța în Dumnezeu că vor deveni la un moment dat părinți.

Cei doi soți au acum trei copii minunați și nu exclud ca familia lor să se mărească la un moment dat din nou.