Mirela Vaida, dezvăluiri de senzație din trecut. Cu ce se ocupa vedeta la 18 ani: „Eram extrem de fericită să am bănuții mei”

Mirela Vaida le-a spus fanilor cu ce se ocupa la vârsta de 18 ani.

Mirela Vaida, dezvăluiri de senzație din trecut. Cu ce se ocupa vedeta la 18 ani: "Eram extrem de fericită să am bănuții mei"

Mirela Vaida este o femeie de succes, care a muncit mult pentru a ajunge unde este astăzi. Prezentatoarea emisiunii „Acces Direct” are mare succes pe plan profesional și este mândră de performanțele sale.

Vedeta a fost învățată cu greul de mică, pentru că s-a angajat pentru prima dată la vârsta de doar 18 ani. Era extrem de fericită că era pe picioarele sale și că reușise să aibă bani ca să își cumpere orice își dorea.

Mirela Vaida a început să muncească de mică

Deși este extrem de sinceră în declarațiile ei, vorbește foarte rar despre trecut său. Ei bine, acum ceva timp îndrăgita prezentatoarea le-a vorbit fanilor despre primul ei loc de muncă. Ea a intrat în televiziune de pe vremea când era încă în facultate și câștiga din câteva spectacole aceeași sumă de bani pe care o lua mama ei pentru o lună întreagă.

„Primul meu job, dacă putem să îi spunem așa, a fost să cânt la nunți și la evenimente private. Eram în clasa a 11-a, aveam 18 ani, în weekend mergeam cu Victor și cu Laura Lavrig la Iași și cântam”, a declarat Mirela Vaida.

Mirela Vaida, dezvăluiri de senzație din trecut. Cu ce se ocupa vedeta la 18 ani: "Eram extrem de fericită să am bănuții mei"

Mirela Vaida a avut mare grijă de toți bănuții pe care îi primea atunci. Salariul ei la vremea aceea era de 1400 lei, sumă importantă pe atunci. Tot în acea perioadă, vedeta a reușit să își achiziționeze și primul apartament de care era extrem de mândră.

„Venea maşina de la televiziunea la care lucram şi mă lua de la scara căminului. Cine mai era ca mine, aveam maşină cu şofer. Şi câştigam o grămadă de bani, 1.400 de lei astăzi. Mama era învăţoare şi avea doar 1.000 de lei. Eram foarte mândră. Cu banii ăia mi-am luat şi primul apartament, în rate, la care plătim şi acum.”, a mai spus ea.

A fost foarte ambițioasă și a reușit să facă tot ceea ce și-a propus în viață. Chiar dacă se știu multe despre ea, foarte puțini dintre fanii ei aveau habar despre această poveste din trecutul său.

Nu doar pe plan profesional vedetei i-a mers bine încă din tinerețe, ci și pe plan personal. Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu  Alexandru Vaida, bărbatul care i-a fost mereu alături. Din dragostea lor au luat naștere trei copii superbi:  Tudor (8 luni), Vladimir (3 ani) și Carla (3 ani).