Mirela Vaida e o mămică exemplară! Ce își învață copiii încă de la vârste fragede

Toată lumea o cunoaște pe îndrăgita prezentatoare de la tv. Puțini știu însă detalii legate de viața ei de familie.

Mirela Vaida, fără pic de machiaj! Cum arată vedeta naturală: ”Arăți ca la 20 de ani” FOTO

Prezentatoarea emisiunii Acces Direct a devenit foarte repede una dintre preferatele telespectatorilor. Cu un fler aparte, vedeta reușește să ducă la bun sfârșit seară una dintre cele mai reușite emisiuni de la ora actuală.

Dacă pe sticlă, Mirela este extrem de deschisă atât cu invitații cât și cu telespectatorii, și în viața de familie aceasta este cel puțin la fel de implicată.
De curând aceasta a povestit detalii despre relația pe care o are cu proprii copii.

 Jurnalista își învață micuții să împartă cu ceilalți ceea ce au

Moldoveancă la rădăcini, Mirela Vaida a mărturisit că transmite mai departe celor trei copii ai ei valorile morale pe care le-a moștenit și ea de la părinți. Chiar dacă petrec o bună parte a timpului cu bona lor, vedeta se asigură că micuții ei învață să empatizeze și să împartă cu ceilalți tot ce au.

„Pentru că a împărți bucuria se învață de mic, a împărți mâncarea, dulciurile, patul, ciocolata, pijamaua și chiar cadoul de Crăciun se învață din copilăria timpurie. Eu, ca mamă a trei copii, cred că educația începe din aceste lucruri simple și frumoase.A ajuta, a iubi necondiționat, a face bine, a împărți și afi generos, de aici cred că se nasc oamenii mari cu suflet cald” spune Mirela Vaida.

Implicată într-un proiect de anvergură al Antenei 1 care implică ajutorarea persoanelor nevoiașe, desfășurat în fiecare an înainte de sărbători, moderatoarea îi îndeamnă pe telespectatori să ajute, făcând o paralelă cu modelul de educație pe care ea în oferă propriilor copii.

„Noi toți putem ajuta, fiecare dintre noi are la rândul lui nevoie de ajutor, de un zâmbet, de un cuvânt bun, de o mângâiere, de a împărți, de exemplu cum se întâmplă în casa mea, orice dulce, orice măr sau orice jucărie, de a o împărți la trei.” , a mai adăugat prezentatoarea.

Mirela Vaida e o mămică exemplară! Ce își învață copiii încă de la vârste fragede

Mirela a pierdut două sarcini

Acum este o mamă împlinită cu trei copii, însă trecutul vedetei a fost unul destul de dureros până să ajungă în acest punct. Mirela a avut două încercări eșuate de a deveni mămică, pierzând primele sarcini. Deși momentul a fost extrem de deprimant, vedeta nu a renunțat nici o clipă la visul ei.

Pe lângă acest aspect, după primul copil, prezentatoarea a traversat alături de soțul ei o încercare mare pentru o familie. Având funcția de director comercial în cadrul unei companii, Alexandru Vaida este obligat să călătorească mult în întreaga țară. Aceasta a fost și cauza pentru care cei doi soți au stat despărțiți luni de zile atunci când bărbatul vedetei a fost relocat în alt oraș pentru a-și desfășura activitatea.

Singură cu un copil, însărcinată cu al doilea, Mirela a reușit să facă față provocării uriașe pentru familia ei. Momentul respectiv nu a stat în calea celor doi soți de a aduce pe lume și al treilea copil.

Dacă prezentatoarea este o fire deschisă care interacționează mereu cu cei din jur, despre soțul ei Mirela susține că este un tip foarte retras.
Vedeta însăși a specificat că tatăl copiilor ei nu are conturi pe rețelele de socializare și nici nu este interesat de aceste activități.

Mirela Vaida este cunoscută publicului larg atât ca moderator cât și pentru celelalte două meserii de care  s-a declarat îndrăgostită. Actriță și cântăreață, Mirela a ajuns la inima publicului ei de-a lungul anilor.