Mirela Vaida, fără pic de machiaj! Cum arată vedeta naturală: ”Arăți ca la 20 de ani” FOTO

Mirela Vaida și-a surprins fanii din mediul online cu o fotografie în care a coborât toate vălurile.

Mirela Vaida, fără pic de machiaj! Cum arată vedeta naturală: ”Arăți ca la 20 de ani” FOTO

Mirela Vaida face parte din rândul celor mai apreciate vedete de la noi din țară în acest moment. Rolul de prezentatoare TV în cadrul emisiunii de Antena 1, ”Acces Direct”, i-a adus foarte mulți admiratori.

Nu cu mult timp în urmă, artista a publicat o fotografie surprinzătoare, în care apare complet naturală. Fanii au avut ocazia, așadar, să o vadă pe frumoasa prezentatoare fără pic de machiaj, fix așa cum se trezește de dimineață.

Deși Mirela Vaida este un adevărat model de femeie de succes, a dovedit de multe ori că poate fi și o gospodină exemplară. Deși nu i-a fost ușor, prezentatoarea a reușit cu succes să se împartă între viața de familie și carieră.

Pentru cei care încă nu știu, aceasta, pe lângă faptul că este o prezentatoare TV remarcabilă, este și o cântăreață de excepție.

Mirela Vaida, cum arată fără pic de machiaj

Chiar dacă programul ei este destul de încărcat, vedeta reușește să își facă timp și pentru prietenii ei din mediul online. Astfel nu lasă nicio zi să treacă fără să-i pună pe admiratorii ei la curent cu ultimele evenimente din viața ei.

De data aceasta, frumoasa prezentatoare de la Acces Direct și-a surprins urmăritorii cu o fotografie în care apare fără pic de machiaj. Desi mereu s-a afisat in cea mai impecabila tinuta, aranjată din cap până în picioare, iată că nu se sfiește să se arate nici naturală, dovedind încă o dată că Mama Natură este cel mai bun stilist.

Mirela Vaida, fără pic de machiaj! Cum arată vedeta naturală: ”Arăți ca la 20 de ani” FOTO

Reacțiile și complimentele fanilor au curs pe bandă rulantă, unii dintre ei asemănând-o cu o puștoaică de 20 de ani.

„Superbă ♥️♥️♥️și fără machiaj, sănătate!!!! / Bună dimineața, femeie minunată!😘❤ / Simplă și foarte frumoasă, felicitări!😘😘😘 / Superbă. Care e secretul unei mame cu 3 copii frumoși care arată ca la 20 de ani? / Ești atât de frumoasa naturală😘😍 / Superbă doamnă! / Buna dimineața, femeie frumoasă și minunată 😍🤗💜”, sunt doar unele dintre comentariile fanilor.