Platoul emisiunii Acces Direct, moderată de Mirela Vaida, a fost, marți seară, scena unui război deschis în direct. Se pare că Robert Ionescu a vrut să îl bată, în direct, pe Rafaelo. Vedeta a fost luată la bătaie, în toiul emisiei. Mirela Vaida a reacționat gălăgios, fiind vizibil în stare de șoc: „Plec eu! Nu vin aici să văd violență, bolovani!“

Vedetele de Tik-Tok, scandal în direct la TV

Tema ediției de marți a emisiunii „Acces direct“ de la Antena 1, moderată de Mirela Vaida, a fost scandalul izbucnit între vedetele de TikTok, Robert Ionescu și Rafaelo. Cei doi foști buni prieteni au ajuns să fie la cuțite, după ce cântărețul i-ar fi furat iubita vloggerului, scrie stiridiaspora.ro.

Astfel, întâlnirea între cei doi invitați a fost cu scântei și a izbucnit un adevărat scandal. Invitat să se alăture pe platou unde Rafaelo era deja, Robert Ionescu a sărit să-l bată pe acesta sub privirile înmărmurite ale Mirelei Vaida și a celorlalți invitați din platou.

Mirela Vaida a vrut să calmeze spiritele sau să iasă din emisie

„Hai, gata, vă rog! O să chemăm paza. Hai să chemăm pe cineva de la pază, eu sunt sătulă, nu mai vreau să mai particip la astea vă rog! Ori ieșim în pauză, ori chemam paza, ori dau pe cineva afară“, a strigat Mirela Vaida.

Rafaelo a reacționat dur după incident: „Eu știind că Robert are multe secrete, știu cum e el ca persoană. Lumea-l vede îngeraș, dar el e Dracula pe pământ. Eu sunt cel mai pașnic om, nu mă cert cu nimeni. Nu l-am făcut „sărăcie”, așa e el. Nu vreau să am nicio confruntare față în față. Eu sunt foarte pașnic, dar dacă sunt provocat, dau bine!”.

În același timp, Robert Ionescu i-a dat replica și i-a explicat motivul pentru care a vrut să îl bată: „M-ai făcut „sărăcie, dracula pe pământ”, adineauri ai zis că vorbește cu Alexandra. Ești mincinos și parșiv. (…) Îmi cer scuze pentru reacția mea. A vorbit urât pe Internet, m-a denigrat”.

„Dacă vrei ne batem nu-i nicio problemă“, i-a spus Rafaelo, iar Robert Ionescu i-a răspuns: „ok, ne batem, dar ne batem afară“.

Mirela Vaida, la un pas să plece din emisiune

Ulterior, Mirela Vaida a venit cu un ultimatum și a amenințat că va pleca din emisiune dacă astfel de evenimente vor mai avea loc.

„Eu atât spun: dacă mai văd un astfel de episod, plec eu! Nu mai vreau agresivitate. Nu vin la serviciu să vad oameni bătându-se, înjurându-se, bolovani.. nu mai vreau!“, a mai spus Vaida, vorbind despre incidentul de acum două luni, când a fost atacată de o femeie dezbrăcată în direct la TV.