Mirela Vaida, prima imagine cu soțul ei. Fotografia care a făcut furori pe Internet: "Ne-am organizat mai greu"
in

Mirela Vaida, prima imagine cu soțul ei. Fotografia care a făcut furori pe Internet: „Ne-am organizat mai greu”

Mirela Vaida a surprins pe toată lumea, după ce a postat o imagine cu partenerul ei de viață.

Mirela Vaida este cunoscută de toată lumea și nu mai are nevoie de nicio prezentare. Vedeta este una dintre cele mai apreciate prezentatoare din România și are succes pe toate planurile. Blondina poate afirma cu tărie că are tot ceea ce își dorește. Nu se uită la bani când vine vorba de ea sau de familia ei și le face micuților ei toate poftele. În plus, ea se bucură de popularitate și pe rețelele sociale, unde este urmărită de mii de oameni. Chiar dacă are zilnic tot felul de sarcini de îndeplinit, Mirela nu uită să păstreze legătura cu fanii ei de pe Instagram.

Mirela Vaida, imaginea care a uimit pe toată lumea

Prezentatoarea emisiunii Acces Direct este extrem de rezervată când vine vorba despre viața personală. Ea a preferat să îl țină pe partenerul ei de viață departe de lumina reflectoarelor, pentru că a așa considerat că este mai bine. Nu putem spune același lucru și despre copiii celor doi. Cei mici sunt deja vedete pe Instagram, acolo unde mama lor postează aproape zilnic fotografii sau fulmulețe cu ei.

Mirela Vaida, prima imagine cu soțul ei. Fotografia care a făcut furori pe Internet: "Ne-am organizat mai greu"

Mare le-a fost mirarea internauților când au văzut ce imagine spectaculoasă a postat Mirela Vaida. Aceasta a fost surprinsă se pare în ziua votului, când ea a decis să îi ducă pe micuți cu metroul din Drumul Taberei. Ei s-au bucurat extrem de tare, după cum chiar Mirela Vaida a mărturisit. Nu au mai mers de multă vreme cu acest mijloc de transport, iar bucuria a fost cu atât mai mare cu atât au călătorit pe magistrala nouă.

„Ne-am organizat mai greu azi, dar totusi am ajuns la vot, in Drumul Taberei! Ocazie cu care am si “inaugurat” noua linie de metrou!! Spre marea bucurie a copiilor!! Si a noastra!! 🎉🤗”,a scris Mirela Vaida pe contul ei oficial de Instagram.

Jador a pus ochii pe o altă femeie! Ce declarații i-a făcut artistul: "Îți dai seama ce copil frumos ar ieși din noi doi?"

Jador a pus ochii pe o altă femeie! Ce declarații i-a făcut artistul: „Îți dai seama ce copil frumos ar ieși din noi doi?”

Ștefania a încins din nou spiritele pe Instagram. Vedeta, mai sexy ca niciodată în vacanță / FOTO

Ștefania a încins din nou spiritele pe Instagram. Vedeta, mai sexy ca niciodată în vacanță / FOTO