Mirela Vaida, prima reacție după ce a aflat că Vulpița este însărcinată: ”Parcă o și văd”
in

Mirela Vaida, prima reacție după ce a aflat că Vulpița este însărcinată: ”Parcă o și văd”

Mirela Vaida a fost șocată de vestea primită.

Mirela Vaida este una dintre cele mai talentate prezentoare de la noi. Ea prezintă acum emisiunea Acces Direct, care are un succes imens. De multe ori, a avut audiențe peste așteptări și s-a bucurat de un succes imens. În cadrul acesteia, Viorel și Vulpița au ajuns să fie cunoscuți și urmăriți de o țară întreagă.

Ei bine, serialul celor doi au luat sfârșit acum aproximativ o lună. Soții Stegaru s-au întors în Blăgești, satul lor natal. Ei ar fi putut să își construiască o carieră de succes în Capitală, dar se pare că tot mai bine le este acasă. Acum, ei muncesc și se bucură de viață în continuare. Aparent, nu duc dorul Bucureștiului și nici nu vor să se întoarcă prea curând. În schimb, le este dor de emisiunea care i-a făcut cunoscuți în toată România.

Mirela Vaida, surprinsă de vestea primită de la Viorel

Recent, Viorel Stegaru a intrat în direct în emisiunea prezentată de Mirela Vaida. Când toată lumea se aștepta mai puțin, el a dat o veste de zile mare. Vulpița, soția lui, este însărcinată cu cel de-al doilea copi. Ea și-a dorit foarte tare acest lucru și imediat ce s-a întors acasă, a rămas gravidă. În plus, el a dezvăluit și numele pe care îl va purta bebelușul.

”Noi muncim. De o lună de zile, viața e bună, dar acum mergem să facem un control să vedem cum e Veronica cu sarcina. Este însărcinată într-o lună și șapte săptămâni. Ea și-a dorit, este veselă, dar e și bine și rău. Undeva pe la sfârșitul lui aprilie ar trebui să nască. Noi n-am crezut și am făcut 10 teste, dar a ieșit ce a trebuit”, a spus Viorel la ”Acces Direct”.

Mirela Vaida, prima reacție după ce a aflat că Vulpița este însărcinată: ”Parcă o și văd”

Nu știu încă dacă va fi fetiță sau băiețel, pentru că este mult prea devreme pentru asta. Anunțul făcut de Viorel a uimit pe toată lumea, inclusiv pe prezentatoarea emisiunii Acces Direct. Imediat ce a aflat, Mirela Vaida a avut o reacție neașteptată. S-a amuzat puțin de situație, probabil pentru că se gândește prin câte a trecut deja Vulpița cu fiica sa din cauza soacrei.

”Cine-i nașa mare! Atât! Parcă o și văd pe doamna Ilinca prin curte: ”Fa, Mirel, fa, treci acasă”, a spus Mirela Vaida la Antena 1.

Alex Bodi și-a închis contul de Instagram. Bianca Drăgușanu a explicat care este motivul: “Are nevoie doar de...”

Alex Bodi și-a închis contul de Instagram. Bianca Drăgușanu a explicat care este motivul: “Are nevoie doar de…”

Andra și Cătălin Măruță, gest de milioane pentru oamenii nevoiași: "Să ne umplem sufletele de bucurie"

Andra și Cătălin Măruță, gest de milioane pentru oamenii nevoiași: „Să ne umplem sufletele de bucurie”