Prezentatoarea de la Acces Direct, întoarsă recent din vacanță, a aflat că cele două persoane se află în continuare în libertate. Astfel, Mirela Vaida a punctat că atacatoarea și complicele ei spun că „eu încă le datorez eu lor bani, deci mă aștept să se mai întâmple”.

„Am fugit crezând că o las toate lucrurile în spate și tot ce m-a afectat nu mă mai afectează și când m-am întors am aflat că prietenele mele cu pietroaiele sunt libere prin metrou, își fac viața, n-are nimeni nicio treabă, nu le întreabă nimeni, nici poliție, nici procurori. Nimic și nimeni, libere ca pasărea cerului. Ele stau pe aici, sunt pe aici, mâine poimâine devenim prietene. Dacă avem noroc scăpăm, dacă nu, nu. Dacă te nimerește pietroiul în cap, dacă n-ai avut noroc, aia e. Ele spun că eu încă le datorez eu lor bani, deci mă aștept să se mai întâmple doamne ferește”, a transmis Mirela Vaida.

Unde și-a petrecut Mirela Vaida vacanța de Paște?

Mirela Vaida a decis să-și petreacă vacanța de Paște în afara României și a ales drept locație Egiptul. Într-un Insta Story, vedeta Antenei 1 a precizat că nu a mai plecat în afara țării de Paște de 15 ani.

Aceasta le-a mai spus fanilor că i- lăsat pe copii în grija bunicilor și că a plecat împreună cu soțul ei pentru a se relaxa. Mirela Vaida a mai spus că, pe lângă statul la plajă, a mers și să viziteze atracțiile turistice din Egipt.

„Am mâncat în vacanța asta, de nu vreți să știți și mai bine nu mă întrebați. Mi-am luat vacanță de o săptămână în care n-am făcut decât sau la plajă, să vizitez și să mănânc și nu știu ce-o să fac când mă întorc.

Mi-e tare dor de casă și abia aștept să ajung la copii și la serviciu, și la căsuța mea, pentru că orice vacanță e frumoasă, asta până te apucă dorul de casă și de ai tăi. M-am simțit foarte bine aici și cred că luxul ăsta nu mi l-am mai permis de mai bine de 15 ani, să pot pleca de Paște undeva în afara țării. Mi-am permis luxul ăsta acum și, până în august, pa, vacanță”, a spus Mirela Vaida pe Instagram, la Insta Story.