Mirela Vaida, transformare de senzație. Vedeta arată precum Madonna: „În urmă cu 20 de ani…”

Cât de bine seamănă Mirela Vaida cu Madonna! Imaginile vorbesc de la sine.

Drama trăită de Mirela Vaida înainte de a deveni mamă! Vedeta a pierdut două sarcini!

Zilele acestea au fost extrem de importante pentru Mirela Vaida, prezentatoarea de la „Acces Direct”. Vedeta a sărbătorit debutulul său în televiziune. Au trecut 20 de ani de atunci, iar ei nu îi vine să creadă cât de repede s-a scurs timpul. Blondina este o femeie de succes și o duce bine pe toate planurile.

Ea a muncit enorm pentru cariera sa muzicală, dar a prezentat și o serie de emisiuni. Acum, toată lumea știe, că prezintă „Acces Direct”, locul în care ea se simte ca acasă. Nu de puține ori a reușit să fie lider de audiență, în timp ce micile ecrane i-au adus pe Vulpița și pe Viorel Stegaru. Mai mult de atât, ea are și o familie superbă despre care vorbește mereu cu mare drag.

Mirela Vaida a uimit pe toată lumea

Copiii ei îi fac zilele mai frumoase și este mereu alături de ei. Îi susține la fiecare pas și le acordă toată atenția de care aceștia au nevoie. Creșterea lor este foarte importantă pentru ea și încearcă să nu piardă niciun moment important.

Recent, ea le-a vorbit fanilor despre momentul în care a devenit cunoscută. Se pare că totul se întâmpla acum mai bine de 20 de ani, mai exact în toamna anului 2000. Pe atunci, Mirela Vaida era concurentă în emisiunea “Ploaia de Stele” de la TVR; emisiune care seamănă foarte bine cu “Te cunosc de undeva”.

Mirela Vaida, transformare de senzație. Vedeta arată precum Madonna: "În urmă cu 20 de ani..."

Blondina își amintește cu drag de acele momente, mai ales că a reușit să ajungă până în finală. Ea s-a făcut remarcată dartorită vocii sale inconfundabile, dar mai ales personajului pe care l-a interpretat și anume Madonna.

 „În urmă cu 20 de ani debutam în televiziune! 🎉 Adică, în toamna anului 2000 concurăm la emisiunea “Ploaia de Stele” de la TVR, un fel de “Te cunosc de undeva” al zilelor noastre! Am ajuns în finală naţională datorită personajului pe care îl interpretăm: MADONNA!”, a dezvăluit vedeta pe Facebook.