Misha a ajuns la spital. Ce i s-a întâmpat vedetei și cine a fost alături de ea: „Am fost terorizată de frică”

Misha a ajuns recent pe mâna medicilor.

Misha a ajuns la spital. Ce i s-a întâmpat vedetei și cine a fost alături de ea: „Am fost terorizată de frică”

Misha a ajuns zilele acestea pe mâinile medicilor. Nu i-a fost deloc ușor și s-a temut extrem de tare. Vedeta nu a avut de ales și a mers la spital. În tot acest timp ea a fost sprijinită de către fiica sa. Maya i-a fost alături la fiecare pas. Fosta soție a lui Connect-R le-a vorbit admiratorilor de pe social media despre situația delicată prin care a fost nevoită să treacă.

Misha s-a operat

Este o artistă cunoscută și apreciată de mii de oameni. Cântăreața este o femeie împlinită care are succes pe toate planurile, mai puțin în dragoste. De când s-a despărțit de fostul ei soț, ea nu a reușit să își mai găsească sufletul pereche. În schimb locuiește încă în aceeași locuință cu el, doar de dragul fiicei lor, care nu le-a dus lipsa până în acest moment.

Misha s-a făcut remarcată datorită vocii sale inconfundabile și a talentului. Ea a reușit să cucerească pe toată lumea cu piesele sale care i-au adus mii de ascultători. Nu lansează prea des piese dar și când a făcut-o acestea au prins întotdeauna.

Misha a ajuns la spital. Ce i s-a întâmpat vedetei și cine a fost alături de ea: „Am fost terorizată de frică”

„Doctorița îmi spune ce trebuie să fac și ce nu trebuie să fac, pentru că astăzi mi-am scos două alunițe. Sunt foarte bine și nu am simțit, pentru că are cea mai ușoară mână ever. Maya a fost alături de mine, m-a susținut”, a spus Misha la InstaStory.

Recent frumoasa artistă le-a povestit susținătorilor săi că a ajuns  se ocupe de o chestiune medicală în urma căreia a suferit o intervenție minoră. Fosta parteneră a lui Connect-R și-a scos două alunițe deși s-a temut foarte tare de acel moment. În tot acest timp ea a fost însoțită de către fiica sa, Maya.

Procedura a decurs așa cum trebuie și nu au fost deloc complicații. Ea ar fi vrut să își scoată alunițele nedorite de mai multă vreme doar că frică de o asemenea intervenție a făcut-o să amâne până în ultima clipă.

„Sunt mega-încântată, pentru că deși îmi era super frică, doamna doctor are o mână atât de ușoară, încât nici măcar când a făcut injecția cu anestezie nu am simțit nimic. Am fost terorizată de frică și vreau să o laud și să-i mulțumesc”, a adăugat artista.