Misha a trecut peste divorțul de Connect-R. Cum arată bărbatul perfect pentru ea

Misha a trecut peste despărțirea de Connect-R!

Misha a trecut peste divorțul de Connect-R. Cum arată bărbatul perfect pentru ea

Au trecut mai bine de trei ani de când Misha și Connect-R au luat-o pe drumuri diferite. Cei doi artiști s-au iubit la nebunie, iar din dragostea lor a luat naștere Maya. Cu toate acestea foștii soți, deși au divorțat, dar au decis să păstreze legătura de dragul fiicei lor. Pentru o vreme, ei au locuit chiar și în aceeași casă. Astfel au făcut tot posibilul pentru ca micuța lor să nu simtă lipsa părinților în viața ei.

Misha, a trecut peste divorțul de Connect-R. Cum arată bărbatul perfect pentru ea

Cum arată bărbatul perfect pentru Misha!

Cântăreții au divorțat în liniște, de comun acord și nu s-au certat nici după separare. Pentru aceasta au fost și sunt încă un exemplu pentru fetița lor, de educația cărora se ocupă împreună. Motivele pentru care cei doi artiști și-au spus adio le-au ținut personale, pentru că nici în ziua de astăzi nu se știe clar motivul divorțului lor.

Misha, a trecut peste divorțul de Connect-R. Cum arată bărbatul perfect pentru ea

Deși nu a vrut să se vadă, pe artistă a afectat-o despărțirea de cel care părea a fi bărbatul vieții sale. După toate acestea, se pare că Misha este gata să iubescă din nou, iar mulți au ajuns la concluzia că este deja într-o relație. Totuși ea nu a confirmat aceste zvonuri! Dar le-a spus tuturor cum ar trebui să fie un bărbat care să îi intre în grații.

Misha, gata să iubescă din nou! Artista a trecut peste divorțul de Connect-R: "Fii cu cineva care te..."

Extrem de discretă în ceea ce privește viața sa privată, fosta soție a lui Connect-R a prins în sfârșit curaj. Motiv pentru care ea a dezvăluit cum ar trebui să arate viitorul iubit, semn că este gata pentru o nouă relație la aproape trei ani de când a divorțat. Vedeta nu are pretenții prea mari, ci vrea pe cineva care să o iubească și care să o motiveze.

„Fii cu cineva care te motivează să faci lucrurile mai bune în viața; deoarece relațiile sunt mai mult decât a te îndrăgosti. Sunt despre a vă inspira reciproc să deveniți cea mai bună versiune a voastră în fiecare zi.”, este mesajul postat de Misha pe Instagram.