Misha a uitat complet de lenjerie intimă! Cum s-a fotografiat artista: ”Ești fierbinte”
in

Misha a uitat complet de lenjerie intimă! Cum s-a fotografiat artista: ”Ești fierbinte”

Misha a uitat complet de inhibiții și s-a fotografiat fără lenjerie intimă.

Misha este un fenomen în lumea mondenă. Vedeta se mândrește cu o voce ieșită din comun, dar și cu o frumusețe aparte, blândă. Frumoasa artistă a scăpat de tot de inhibiții de ceva vreme. Așa că, de o perioadă, postează din ce în ce mai des fotografii care mai de care mai sexy și senzuale. De această dată însă, fosta soție a artistului Connect-R a omis de tot sutienul.

Misha este o mamă de nota 10 și, chiar dacă a trecut printr-o sarcină cu câțiva ani în urmă, cântăreața încă se află într-o formă de zile mari. Se vede de la o poștă faptul că are foarte mare grijă de corpul ei și că eforturile depuse în acest sens au dat rezultate foarte vizibile.

Are 29 de ani și se poate considera o femeie extrem de norocoasă. Până la această vârstă, vedeta are din plin cu ce se mândri. În primul rând, micuța ei fiică pe nume Maya, iar pe mai departe, aceasta este foarte împlinită și din punct de vedere profesional. Cu alte cuvinte este o femeie independentă care știe ce vrea de la viață.

Misha a pozat într-o ipostază extrem de senzuală

Misha nu este deloc o persoană care să se teamă de schimbări radicale. Dovadă în acest sens stau chiar modificările la care a recurs de-a lungul timpului în ceea ce îi privește aspectul fizic. Ba mai mult, aceasta se pare că se plictisește destul de repede de o coafură, astfel că nu o vedem niciodată doar într-un anumit stil.

Misha a uitat complet de lenjerie intimă! Cum s-a fotografiat artista: ”Ești fierbinte”

După ce Misha a postat în mediul online imaginea buclucașă, fanii vedetei au fost zguduiți pe loc de noua sa alegere îndrăzneață.

Admiratorii frumoasei blondine au complimentat-o și, de asemenea, au și încurajat-o. Cine nu își dorește să mai vadă o astfel de priveliște din când în când?! Bustul generos al Mishei a fost admirat și, în mod cert, readmirat de către aceștia.

„Superbă!😇♥️ / WOW … fierbinte 🔥🔥🔥 / Cea mai frumoasă❤️❤️❤️❤️ / Superr … îmi poți spune la ce medic ți-ai pus implantul?😘 / Doar wow 🤐🔥 / Woow ești super frumoasă 🙂🙂🙂”, sunt doar unele dintre comentariile fanilor de pe Instagram.