Misha, anunț de zile mari pe Internet! Familia vedetei s-a mărit: „A mai apărut o fetiță” / FOTO

Misha și Maya sunt în culmea fericirii!

Misha, anunț de zile mari pe Internet! Familia vedetei s-a mărit: „A mai apărut o fetiță” / FOTO

Misha și-a surprins astăzi fanii chiar de la primele ore ale dimineții. Vedeta a spus lumii întregi că familia lor s-a mărit. Fiica ei și a lui Connect-R s-a bucurat enorm, când a văzut ce surpriză i s-a pregătit. Artistul a avut și el o reacție de senzație, fiind la rândul său uimit de întreaga situație.

Chiar dacă s-au despărțit acum câțiva ani, Misha și Connect-R sunt încă împreună. Motivul pentru care fac împreună aceste sacrificii este pentru ca fiica lor să nu fie afectată. Cei doi locuiesc chiar și în aceeași casă și se comportă ca o adevărată familie.

Vestea separării lor a fost un real șoc pentru admiratorii celor doi. Acum ceva timp, ei au plecat chiar și într-o mică vacanță împreună alături de cea mică. Pentru Maya ar face orice, indiferent de situație.

Misha i-a făcut o surpriză fiicei sale

Anul acesta a fost și pentru ei unul extrem de greu, din multe puncte de vedere. Acum ceva timp, Misha a făcut un apel disperat pe rețelele sociale. Pisica la care țineau enorm a dispărut de acasă. Cei doi artiști au făcut tot posibilul ca să dea de ea și au suferit enorm după pierderea ei.

Nu doar celor doi le-a fost extrem de greu, ci și micuței lor care se atașase foarte tare de pisica familiei. Ei au decis astfel să acorde chiar și o recompensă celor care le vor aduce animăluțul acasă.

Misha, anunț de zile mari pe Internet! Familia vedetei s-a mărit: „A mai apărut o fetiță” / FOTO

„Am ajuns acasă și am găsit un intrus, se pare că Maya a primit un cadou, dar să știți că noi încă îl căutăm pe Moshi, deci dacă ne puteți ajuta cu informații încă mai sperăm să-l găsim. Doar că între timp a mai apărut și o fetiță!”, a spus Misha la InstaStory.

Deși și-au pierdut motanul, și-au luat o altă pisică. Astfel Maya s-a bucurat extrem de tare la aflarea veștii, iar bucuria pe care a simțit-o a fost copleșitoare. Nu au renunțat însă la speranța că într-o bună zi îl vor găsi pe Moshi.

„E cam figurantă domnișoara. Eu cred că o să fii cam obraznică tu, piticule. Ești mai tupeistă, așa simt eu, că o să-mi faci probleme”, a adăugat ea.

„Nu, te rog, nu, acolo o să zgârii!”, îi spune Connect-R noii pisici.