Misha, apel disperat pe Instagram pentru un prieten. Bărbatul are cancer: “Să donați oricât doriți fiecare”

Misha trece printr-o perioadă grea.

Misha, apel disperat pe Instagram pentru un prieten. Bărbatul are cancer: “Să donați oricât doriți fiecare”

Misha este extrem de supărată, zilele acestea. Vedeta nu își mai poate reveni și nu poate crede ce i se întâmplă. Recent, a aflat că unul dintre cei mai buni prieteni de-ai săi are cancer. Răzvan Cătălin Dincă a fost, din nefericire, diagnosticat cu limfomul Hodgkin: o formă de cancer al sistemului limfatic.

Tânărul are mare nevoie de ajutor din partea oricui. Va fi nevoit să urmeze o terapie, care ar putea face diferența dintre viață și moarte. Nu este deloc ușor nici pentru el, nici pentru familia lui, pentru că nu au suma de bani necesară. Singura lui scăpare ar fi radioterapia, pentru că deja se află în faza a IV-a a maladiei.

Misha vrea să își ajute prietenul

Din 2006 și până acum, Răzvan s-a luptat cu această boală grea și a făcut o serie de tratamente costisitoare. Are mare nevoie de ajutor din parte tuturor celor care vor să ofere o parte din puținul lor. Misha este o fire sufletistă și nu a putut să nu transmită mesajul mai departe fanilor săi.

De ani buni, el duce o luptă continuă cu viața, care s-ar putea sfârși tragic, dacă nu reușește să strângă banii de care are nevoie pentru terapie. Fosta soție a lui Connect-R a postat pe Instagram un mesaj emoționat prin intermediul căruia speră ca oamenii să doneze pentru Răzvan Cătălin Dincă.

Misha, apel disperat pe Instagram pentru un prieten. Bărbatul are cancer: “Să donați oricât doriți fiecare”

După câte a spus chiar ea, în general nu face astfel de postări, dar acum este vorba despre un prieten și chiar nu avea cum să fie nepăsătoare în acest caz. Speră ca postarea să atragă atenția cât mai multor persoane de pe Instagram.

“Nu fac deseori treaba asta, deși mi-aș dori să ajut cât mai mulți oameni. De data asta este ceva special, este vorba de un prieten foarte bun și apropiat, de aceea vă rog pe toți cei din lista mea să donați oricât doriți fiecare, cu puțin se face mult. O să revin cu mai multe informații și detalii, momentan, nu le știu pe toate. Dar, cert este faptul că aste nevoie de bani. Vă mulțumesc anticipat și vă doresc tuturor sănătate, e cea mai importantă!”. a scris Misha.