Misha cere ajutorul ministrului Culturii. Se numără printre victimele pandemiei

Misha se numără printre artiștii care au avut de suferit din cauza pandemiei de coronavirus.

Misha cere ajutorul ministrului Culturii. Se numără printre victimele pandemiei

Misha se numără printre cei mai talentați artiști de la noi din țară. Fără nicio urmă de îndoială, artista a ajuns în top datorită talentului său, dar și frumuseții răpitoare. Fosta soție a artistului Connect-R este o femeie de succes și o mamă desăvârșită.

Așa cum știm cu toții, pandemia de coronavirus a stricat planurile foarte multor oameni. Unii au rămas fără loc de muncă, iar printre cei afectați foarte mult sunt și artiștii. Toate evenimentele și concertele au fost anulate sau reprogramate, așa că aceștia au fost nevoiți să găsească alte modalități de a face bani în tot acest timp în care restricțiile sunt la tot pasul.

Cei mai norocoși artiști din țara noastră, pe lângă profesia de artist, mai aveau și alte afaceri profitabile din care le veneau venituri considerabile. Din acest motiv, aceștia nu se confruntă cu o situație critică din punct de vedere material. Ceilalți, însă, au fost nevoiți să se descurce cum pot sau să se reprofileze în aceste momente.

Buzunarul artiștilor a avut foarte mult de suferit anul acesta, așa că un ajutor ar fi mai mult decât bine-venit. Cum și Misha este o artistă foarte apreciată din țara noastră, recunoaște că și ea a întâmpinat dificultăți în această perioadă, motiv pentru care vedeta cere ajutorul oficialilor.

Prin intermediul unei scrisori adresate domnului Bogdan Gheorghiu, ministrul Culturii, Misha trage un semnal de alarmă și vine cu solicitarea de a li se oferi ajutoare și artiștilor, nu doar celorlate categorii, cum ar fi organizatorii de evenimente sau operatorilor culturali.

Misha cere ajutor de la stat și pentru artiști

Misha cere ajutorul ministrului Culturii. Se numără printre victimele pandemieiMisha cere ajutorul ministrului Culturii. Se numără printre victimele pandemiei
Artista este total nemulțumită de acest aspect, așa că a făcut demersurile necesare pentru a face dreptate. Este de părere că sectorul cultural nu are la bază doar organizatorii de evenimente, ci și artiștii sunt extrem de importanți în toată această schemă.

”Scrisoare deschisă adresată domnului Bogdan Gheorghiu, ministrul Culturii
Stimate domnule ministru,
Am luat la cunoștință că Ministerul Culturii, cu sprijinul Guvernului României, a elaborat un proiect de schemă de ajutor de stat, pentru a veni în sprijinul sectorului cultural, ale cărui activități au fost sistate pentru a preveni răspândirea virusului COVID-19. Însă, am constatat, cu surprindere, că artiștii nu sunt incluși în planul Guvernului. Citind cele cinci măsuri vizate în schema de ajutor de stat, am observat că acestea se adresează operatorilor culturali, organizatorilor de evenimente culturale și festivaluri, organizatorilor de evenimente muzicale și stand-up comedy, vânzătorilor de bilete și librarilor și editorilor, artiștii nefiind incluși în niciuna dintre cele cinci măsuri.
Considerăm că existența sectorului cultural depinde nu doar de organizatorii de evenimente, ci mai ales de artiști. Vă rugăm să includeți în schema de ajutor de stat și această entitate ca beneficiar eligibil al sumelor destinate ajutorării sectorului cultural”, au fost rândurile prin care Misha și-a strigat nemulțumirea față de măsurile impuse odată cu pandemia de coronavirus.