Misha, fotografii de infarct! A pozat doar într-un body transparent / FOTO

Misha e postat cea mai hot fotografie a sa în mediul online.

Misha, fotografii de infarct! A pozat doar într-un body transparent / FOTO

Misha ne-a obișnuti de-a lungul timpului să pozeze în cele mai hot ipostaze. De data aceasta am spune că a făcut ”exces” de senzualitate spre bucuria tuturor admiratorilor ei din mediul oline.

Misha este o femeie foarte frumoasă și, de ceva vreme, ne încântă privirile cu cele mai sezuale fotografii. Are un corp bine lucrat și se vede din plin că este foarte mulțumită de felul în care arată, așa că nu ezită să arate acest lucru și fanilor ei. Cu formele voluptoase la înaintare, Misha se califică cu succes în topul celor mai apetisante vedete din România.

Misha s-a fotografiat într-un body mulat, transparent, care lasă la vedere ce doar Connect-R vedea în dormitor. Fosta soție a artistului a aruncat la gunoi orice urmă de inhibiție și a lăsat loc senzualității autenctice. Pe lângă faptul că are o frumusețe ieșită din comun, Misha se mai mândrește și cu un corp demn de o adevărată divă.

Misha a înnebunit internetul

Să nu vă gândiți că Misha este o puștoaică de 20 de ani! Nici vorbă de așa ceva! Vedeta este mamă de mai mulți ani și, în ciuda faptului că a trecut printr-o naștere, trupul ei este la fel de bine proporționat ca pe vremea când era doar o puștoaică.

Misha, fotografii de infarct! A pozat doar într-un body transparent / FOTOMisha, fotografii de infarct! A pozat doar într-un body transparent / FOTO

Misha este și adepta schimbărilor radicale în ceea ce privește podoaba capilară. A recurs la mai multe schimbări de-a lungul timpului, unele chiar foarte curajoase. Acum artista și-a schimbat din nou culoarea părului. Fanii au fost plăcut impresionați și i-au apreciat noul look. Același lucru îl putem spune și noi, mai ales faptul că frumusețea Mishei ar ”sta” foarte bine cu orice coafură.

Nu puține sunt dățile în care Misha a renunțat la diferite piese vestimentare, fie câte un sutien, fie vreo altă piesă de lenjerie intimă, spre deliciul suprem al bărbaților care o admiră. Vedeta are întotdeauna stil și nu se sfiește să fie exact așa cum ei îi place, adică senzuală și o femeie care pune pe jar bărbații.