Momente critice în viața Ramonei Bădescu! Tatăl ei în vârstă de 89 de ani a fost infectat cu COVID! Vedeta își dorește ca părintele ei să își strângă măcar o dată nepotul în brațe!

Una dintre cele mai celebre românce din Italia trăiește de câteva zile un coșmar. Tatăl ei având o vârstă înaintată a fost declarat pozitiv, fiind infectat cu noul coronavirus.

Momente critice în viața Ramonei Bădescu! Tatăl ei în vârstă de 89 de ani a fost infectat cu COVID! Vedetă își dorește că părintele ei să își strângă măcar o dată nepotul în brațe!

Ramona Bădescu trăiește de peste două  decenii în străinătate. Cu toate acestea întotdeauna s-a întors în România destul de des pentru a petrece timp cu părinții ei. De această dată, bruneta se teme că nu va apuca să își mai revadă tatăl și mai ales că părintele ei nu va apuca să își țină nepotul în brațe.

Asta pentru că recent, bărbatul în vârstă de 89 de ani s-a infectat cu noul coronavirus. Chiar dacă de obicei celebra româncă care locuiește în italia este extrem de optimistă și zâmbitoare, acum Ramona suferă enorm.

Ambii părinți au vârste înaintate

Ramona a aflat că tatăl ei a fost diagnosticat cu noul coronavirus după ce acesta a fost internat la spitalul Filantropia din Craiova, la secția de cardiologie. Pe deasupra ea își mai face griji și de mama ei care are o vârstă destul de înaintată, respectiv de 85 de ani.

Cu aceasta,  Ramona ține legătura în permanență pentru a afla detalii despre starea ei de sănătate. Deși locuiește peste hotare, bruneta ia legătura deseori și cu medicii care îi îngrijesc părintele.

 Momente critice în viața Ramonei Bădescu! Tatăl ei în vârstă de 89 de ani a fost infectat cu COVID! Vedetă își dorește că părintele ei să își strângă măcar o dată nepotul în brațe!

Ramona susține că este extrem de îngrijorată de situație, iar faptul că nu poate fi aici alături de părinții ei o afectează enorm de tare sufletește. De altfel, la adresa personalului medical din spitalul craiovean vedeta are numai cuvinte de laudă. Ea a menționat că specialiștii i-au îngrijit tatăl exemplar.

”Sunt foarte îngrijorată pentru starea de sănătate a tatălui meu care a fost depistat pozitiv cu virusul acesta de temut, coronavirusul, acum câteva zile. Vreau să aduc mulțumiri pe această cale Spitalului 2 Filantropia din Craiova, secția de cardiologie, pentru atenția cu care au luat în primire cazul tatălui meu chiar dacă la început nu au știut cine este, că este tatăl meu …” a precizat Ramona.

Durerea cea mai mare a Ramonei este legată de faptul că propriul tată nu va apuca să se bucure de propriul nepot. Vedeta locuiește în Italia și din cauza situației epidemiologice nu s-a aventurat să călătorească alături de micuțul ei.

A devenit mamă la 50 de ani

Ramona Bădescu a luat pe toată lumea prin surprindere când a anunțat că urmează să devină mamă. După ani de zile de încercări de a rămâne însărcinată, bruneta a primit vestea cea mare. Anul trecut, Ramona a născut un băiețel perfect sănătos. Chiar dacă se dedică întru totul creșterii și dezvoltării acestuia. În sufletului ei vedeta tânjește după vizitele în România alături de familie.

Ramona susține că nu vede un impediment în a avea rol de părinte la vârsta ei. Mai mult, după ani de zile în care a avut câteva relații eșuate, acum bruneta pare să își fi găsit marea dragoste în persoana tatălui baiețelului ei.