Momente grele pentru Gina Pistol: „Și totul a început atât de simplu…”

Însărcinată în al doilea trimestru, Gina Pistol a început pregătirile pentru camera copilului alături de Smiley

Nu mai este mult, iar prezentatoarea de la Chefi la Cuțite va aduce pe lume o fetiță. Așadar, în casa viitorilor părinți se lucrează intens. Cei doi locuiesc împreună în vila impresionantă a lui Smiley.

„Și totul a început atât de simplu cu: Amenajăm camera fetiței. Doamne, în ce ne-am băgat, sperăm să terminăm anul acesta”, a declarat artista pe contul ei de Instagram. Tot acolo a și arătat câteva imagini cu lucrările în desfășurare.

„Legenda spune că vom continua și în Ianuarie”

Din spusele artistei, cei doi au extins lucrările și nu se ocupă numai de camera bebelușului. Aceștia reamenajează și restul locuinței. Vor ca micuța să vină pe lume într-o casă primitoare cu mobilier nou.

„Am ajuns acasă și, pe o scară de la 1 la 10, sunt leșinată de 15. Ca să înțelegeți nivelul la care am ajuns”, povestește Gina fanilor ei.

După filmările de la Chefi la Cuțite, care o solicită și mai mult, gravidă fiind, iubita lui Smiley se ocupă și de renovările care sunt în toi.

Tot pe pagina personală, Gina Pistol își ține fanii la curent cu evoluția sarcinii. Acolo povestește despre cât de obosită este în această perioadă pe care o traversează, dar și cât de fericită este. Apare mereu zâmbitoare și mândră de noul statut de viitoare mămică.

Cât de mult a schimbat-o sarcina?

Gina Pistol nu își ascunde burtica de gravidă, ba chiar o arată cu mândrie în postările sale. Deși medicii nu i-au dat șanse pentru a rămâne însărcinată, vedeta este în culmea fericirii și nu se sfiește să arate asta.

Cu câteva kilograme in plus, iubita lui Smiley pozează în ținute care îi scot în evidență burtica.

Smiley și iubita sa au stabilit numele fetiței

Smiley a postat pe canalul său de YouTube un videoclip în care cei doi au povestit despre relația lor. Au vrut să își anunțe fanii personal, fără intervenția presei, a explicat artistul.

Tot acolo, aceștia au făcut și marele anunț. S-au gândit și la ce nume va purta. „Să numim fetița Regina. Merge foarte bine cu Maria, are și un pic de Gina”, a declarat Gina, amuzată de idee. Smiley a ținut să o contrazică „Nu. Nu o să o cheme așa”.