Mona de la „Puterea dragostei” l-a uitat pe George! Cu ce bărbat celebru din România se iubește

Mona de la „Puterea Dragostei” are un nou iubit. Cum l-a uitat tânăra pe George, fostul partener din casa dragostei.

Mona de la "Puterea dragostei" l-a uitat pe George! Cu ce bărbat celebru din România se iubește

Mona de la „Puterea Dragostei” rămâne una dintre cele mai apreciate concurente ale show-ului de la Kanal D. După ce tânăra a avut o relație cu George, un alt participant al emisiunii, aceasta a decis că este momentul să fie fericită. Cum a fost surprinsă în ultima vreme?

Mona de la „Puterea Dragostei” are un nou iubit

Mona de la „Puterea Dragostei” este mai fericită ca niciodată. În ultimul timp, fanii au observat o apropiere între aceasta și Jitaru, fostul concurent al emisiunii. Cei doi au ajutat copiii sărmani în prag de sărbători, dar au petrecut și momente relaxante împreună.

Astfel, în cele mai recente fotografii postate de Mona de la „Puterea Dragostei” pe rețelele de socializare, aceasta poate fi văzută la munte, alături de mai mulți prieteni, dar și de Jitaru. Acest lucru i-a făcut pe internauți să-și dea cu părerea, mai ales că Nicos a specificat în cadrul emisiunii că Mona are un nou iubit.

Mona de la "Puterea dragostei" l-a uitat pe George! Cu ce bărbat celebru din România se iubește

Mona de la „Puterea Dragostei” s-a iubit cu George, însă relația lor nu a trecut testul timpului, așa că cei doi au decis să meargă pe cărări diferite.

Chiar dacă Mona a fost extrem de dezamăgită atunci când a aflat că George are o relație cu Mădălina, care era chiar prietena ei, aceasta și-a găsit din nou liniștea în brațele lui Jitaru.

Mona de la "Puterea dragostei" l-a uitat pe George! Cu ce bărbat celebru din România se iubește

Mona de la „Puterea Dragostei” este din ce în ce mai nedespărțită de Jitaru și asta se vede destul de clar din toate fotografiile pe care frumoasa femeie le postează pe rețelele de socializare. Fanii care au apreciat în cadrul show-ului, îi doresc tot binele din lume și speră că va fi împlinită cu oricine ar dori să-i împărtășească sentimentele frumoase pe care aceasta le are de oferit.

Cine este Mona de la „Puterea Dragostei”

Mona de la „Puterea Dragostei” este o tânără de 28 de ani din București, de profesie cosmeticiană. Frumoasei fete îi place să călătorească, să meargă la cinema dar și să se plimbe prin parc.

Tânăra a reușit să se facă apreciată în cadrul emisiunii și a strâns de-a lungul timpului nenumărați urmăritori pe rețelele de socializare.