Monica Gabor a devenit o prezență foarte discretă după ce a ales să se mute peste ocean. Fosta lui Iri a lăsat deoparte dorința de afirmare și s-a focusat pe noua ei relație, dar și pe actualul job.

Odată cu această decizie nici pe rețelele de socializare nu a mai fost activă. Monica publica destul de rar fotografii cu ea și noul ei partener de viață sau alături de fiica ei, Irina. Se pare că recent ea și-a schimbat modul de abordare a acestui context, spre surprinderea urmăritorilor ei.

Ce mesaj are pentru fanii ei din România

Deși a decis singură să se mute în Statele Unite ale Americii, Monica simte dorul de țara ei mai ales în prag de sărbători. Astfel, ea a publicat pe contul ei o poza alături de o urare pentru urmăritorii ei din România. Monica le-a urat acestora un „Crăciun fericit”, după o perioadă îndelungată în care nu a mai interacționat deloc cu fanii.

„Crăciun fericit, dragii mei!” , a scris fostul manechin pe Instastory.

În fotografia publicată odată cu mesajul, Moni apare extrem de schimbată. De la copilița cu forme perfecte de manechin vânată de presă în timpul relației cu Irinel Columbeanu, ea întruchipează acum imaginea unei femei ajunse la maturitate.

Monica Gabor a ajuns de nerecunoscut. Ce se întâmplă acum în viața fostei lui Irinel Columbeanu?
Ea a împlinit în 2020, vârsta de 32 de ani și este o femeie în adevăratul sens al cuvântului. Moni e mamă cu normă întreagă pentru fiica ei și baiețelul lui Mr.Pink.

Pe lângă această îndatorire principală ea predă cursuri de limba engleză imigranților. În trecut, Monica povestea că este pasionată de această ocupație și s-a simțit onorată când a fost invitată să predea chiar în școala pe care la rândul ei a urmat-o atunci când a plecat din România.

Moni nu s-a dat înapoi nici de la a fi implicată în afacerile soțului. În urmă cu doi ani, Mr.Pink a lansat pe piața din America un medicament sub forma de picături despre care susținea că ajută la prevenirea cancerului. Cea care a promovat intens acest tratament revoluționar cum susțineau atunci, a fost chiar partenera lui.

Irinel a dat-o de gol

Înainte să moară, tatăl Monicăi Gabor a precizat într-un interviu că fiica lui este căsătorită cu afaceristul chinez. Cu toate acestea, recent, Irinel a dat-o de gol pe cea care i-a fost soție.

Controversatul afacerist a ținut să precizeze că mama copilului lui nu este căsătorită în America. Irinel a menționat și faptul că decizia ca fiica lui să locuiască acum alături de mama ei și de iubitul acesteia a fost una corectă.