Monica Gabor a spus totul despre relația pe care o are acum cu Irinel! Își va ajuta fostul soț după ce acesta a pierdut totul?

Toată lumea se întreabă cum va reuși să treacă Irinel Columbeanu peste impasul financiar în care se află. După ce s-a vehiculat intens faptul că fosta să soție i-ar sări în ajutor, Monica a avut prima replică.

Monica Gabor a spus totul despre relația pe care o are acum cu Irinel! Își va ajuta fostul soț după ce acesta a pierdut totul?

Irinel Columbeanu trece în ultimele luni prin cele mai crunte momente ale vieții sale. Fostul afacerist a pierdut tot ce avea și a ajuns să locuiască cu chirie. Deși ramansese fără casa de la Izvorani in urmă cu cativa ani, imobilul de lux a aars weekend-ul trecut în întregime. După evenimentul neașteptat, în spațiul public au apărut informații legate de posibil implicare a fostei doamne Columbeanu în ajutorarea lui Iri.

Fosta ”Scorpie” de la Izvorani îi întoarce favorul lui Iri?

Toată lumea știe că Monica Gabor a avut șansa să ducă o viață plină de lux în perioada în care a devenit soția lui Irinel Columbeanu. Tânăra, elevă la un liceu din Bacău la vremea respectivă avea o suită de angajați care se ocupau de dorințele ei, șofer și Rolls Roys mereu la dispoziție. Unul dintre episoadele care vor rămâne în amintirea celor care îi urmăreau atunci pe cei doi soți este momentul în care tânăra a ajuns la banchetul de clasa a 12 a cu elicopterul.

Când Monica a decis să pună punct relației cu Irinel aceasta a invocat mai multe motive printre care și infidelitatea. Mai mult, fosta doamnă de la Izvorani menționa că afaceristul nu se implică deloc în viața fiicei lui. Odată cu despărțirea, Monica a părăsit România definitiv și s-a mutat în America, acolo unde a început o nouă viață.

Monica Gabor a spus totul despre relația pe care o are acum cu Irinel! Își va ajuta fostul soț după ce acesta a pierdut totul?

Șansa i l-a scos în cale pe unul dintre milionarii celebri din Malibu, chinezul Mr.Pink. Astfel, fostul manechin a ajuns din nou să trăiască în luxul de altădată. Vila în care cei doi locuiesc în prezent în Beverly Hills are o valoare de peste 5 milioane de euro. Așadar, fosta doamnă de la Izvorani are posibilități financiare cu ajutorul cărora i-ar putea întinde o mâna fostului ei soț.

Monica a ținut să precizeze că îi este extrem de recunoscătoare tatălui copilului ei, însă totodată susține că este extrem de împlinită în prezent.

„Sunt foarte fericită pentru viața pe care o am aici. Îl apreciez foarte mult pe omul din viața mea. Consider că mi-a adus multă schimbare în bine. Și pe omul care a fost în viața mea înainte. Și el m-a ajutat foarte mult și doar cu acești oameni am reușit să devin ceea ce sunt astăzi și le mulțumesc.” a declarat Monica.

Fosta doamnă Columbeanu nu a lăsat de înțeles că ar avea un plan pregătit prin care să îl ajute pe Irinel să se mute în America unde să se redreseze financiar.

Monica Gabor trăiește în prezent alături de Mr. Pink, fiica ei Irina și Anthony, fiul afaceristului chinez. Fostul manechin nu a mai fost în România de aproape 3 ani. În primăvara acestui an, surorile Gabor și-au pierdut tatăl care a dus o lupta cruntă cu o boală incurabilă. Cele două surori, Ramona și Monica nu au putut fi prezente în țară la funerarii din cauza restricțiilor impuse în timpul pandemiei. De înmormântarea părintelui lor s-a ocupat sora acestora care trăiește la Bacău, Alina.