Monica Gabor i-a impus fiicei să renunțe la internet. Irina Columbeanu a dispărut din mediul online unde ajunsese extrem de cunoscută

Au trecut mai bine de doi ani de când fiica foștilor soți Columbeanu locuiește la mama ei în America. Odată cu această schimbare, micuța Irina a fost nevoită se pare să renunțe definitv la internet.

Toată lumea știe că Monica Gabor are o fire extrem de impunătoare și nu este deloc permisivă când vine vorba de lucruri importante. Se pare că fostul manechin are aceeași atitutine și cu fiica sa pe care o crește ca la carte.De când Irina și-a schimbat domiciliul din România cu cel din America, fosta doamnă Columbeanu i-a impus micuței o regulă strictă.

Se pare că fosta soție a lui Irinel nu agreea deloc dorințele fiicei sale de a se expune în mediul online. Asta deși deseori Monica a apărut în vlogurile Irinei atunci când aceasta ajungea în vizită în America la mama ei.

Cel mai probabil, fosta doamnă Columbeanu a luat această decizie pentru că, după plecarea din România, nu își mai doresște expunere în nici un sens. De altfel, Moni a lăsat să se înțeleagă că regretă amarnic perioada în care a apărut în mod constant la televizor devenind una dintre vedetele țintă ale showbiz-lui românesc.

„Cred cu tărie că nu sunt făcută pentru a fi persoană publică” declara Moni după plecarea din România.

Se ocupă intens de creșterea celor doi copii

Monica se preocupă de creșterea Irinucăi, dar și de cea a frățiorului vitreg al acesteia, Anthony, fiul lui Mr. Pink. Se pare că fosta „Scorpie de la Izvorani” nu și-a pierdut din renumele care o descria ca fiind deloc îngăduitoare. Fostul manechin își dorește ca ambii copii să aibă rezultate excelente școlare, acest lucru implicând în mod evident multe ore de studiu.

Astfel, Irinuca nu ar mai găsi timp și pentru activități precum cele de a filma vloguri pentru comunitatea ei. Chiar dacă Irinuca a dispărut din online de doi ani, fanii ei încă își doresc prezența acesteia pe internet. Irina a primit mai ales pe platforma de Youtube numeroase comentarii în care este rugată de urmăritori să revină.

Pe Instagram însă acest lucru nu mai e posibil, având în vedere că Monica i-a restricționat contul. De altfel, la descriere, este specificat că mama ei este cea care administrează acum contul.

fiicei să renunțe la internet. Irina Columbeanu a dispărut din online inde ajunsese extrem de cunoscută

Irina nu a mai revenit în țară de la plecarea de acum doi ani. Chiar dacă și-a dorit să își revadă tatăl în ultimele luni, pandemia a stat evident în calea acestui lucru.