Monica Gabor, salvarea secretă a lui Irinel după ce a rămas falit? Ce i-ar fi propus fostul manechin

Fosta soție a lui Irinel nu a uitat de unde a plecat. Monica s-ar fi oferit să își ajute soțul după ce acesta a intrat într-un colaps financiar și a rămas fără avere

Monica Gabor, salvarea secretă a lui Irinel după ce a rămas falit? Ce i-ar fi propus fostul manechin

Monica Gabor duce în continuare o viață de prințesă și peste hotare. Fostul manechin a cunoscut luxul odată cu mariajul pe care l-a avut alături de Irinel  Columbeanu. Chiar dacă cei doi și-au încheiat de mult socotelile amoroase, fosta ”Scorpie” de la Izvorani nu rămâne impasibilă în ceea ce privește drama afaceristului.

Monica îl invită pe Irinel în America

Fosta doamnă Columbeanu demonstrează că nu a șters cu buretele ajutorul pe care l-a primit din partea fostului ei soț. Chiar dacă acum are o altă familie, fostul manechin s-a oferit să îi întindă o mână de ajutor lui Irinel. Cel mai probabil, mama fetiței lui Iri avea cunoștință despre colapsul financiar al fostului soț mai demult.

Însă odată cu incendiul care a mistuit vila de la Izvorani Monica și-a deschis sufletul. Aceasta l-ar fi invitat pe Irinel în America, pentru a-l ajuta să se redreseze financiar. Nu oricum ci propunându-i să obțină acolo un loc de muncă.

Monica Gabor, salvarea secretă a lui Irinel după ce a rămas falit? Ce i-ar fi propus fostul manechin

Având în vedere că Irinel are o pregătire notabilă în ceea ce privește domeniul profesional, acesta ar putea în mod cert obtine un loc de muncă bănos peste ocean. Puțini știu că Irinel excelează în domeniul construcțiilor, în care a avut de-a lungul anilor mai multe firme.

Unele dintre acestea se ocupau chiar cu extragerea de piatră naturală și exportul acesteia. De altfel, fostul afacerist are studii și în domeniul Telecomunicațiilor, o nișă care în zilele noastre a recăpătat teren.

Monica Gabor, salvarea secretă a lui Irinel după ce a rămas falit? Ce i-ar fi propus fostul manechin

Surse din apropierea afaceristului sunt de părere că în oferta făcută de fosta doamna Columbeanu ar fi avut un aport și Mr.Pink. Afaceristul chinez nu ar fi rămas impasibil la drama prin care fostul soț al partenerei sale trece în aceste momente.

Cum a început eșecul lui Irinel

Irinel Columbeanu ocupa cu succes poziția unuia dintre cei mai controversați milionari români. Drumul de la bogăția absolută la sărăcie se pare că a fost presărat în cazul lui cu mai multe încercări eșuate de a intra într-un business care nu s-a dovedit a fi profitabil.

Un adevărat magnat, Iri era inclus cu brio în topul milionarilor, având în conturi în anii 2007, peste 60 de milioane de dolari. Subit însă, câțiva ani mai târziu, din conturile acestuia ar fi dispărut o mare parte din bani.

Dincolo de afacerea nereușită și creditul de la bancă aflat în imposibilitatea de a mai fi plătit, Irinel a fost nevoit să renunțe la toate proprietățile sale. A rămas fără casă, iar ulterior fără mașinile de lux cu care făcea furori în trecut. Până în prezent însă, afaceristul nu a explicat cu lux de amănunte în ce condiții ”a pierdut” reședința de la Izvorani, mistuită în weekendul trecut de flăcări.