Anii în care foștii soți Columbeanu duceau o viață desprinsă din fillmele americane par să fie acum doar o amintire. După ce au trăit ani de zile în luxul suprem cu cele mai scumpe mașini în curte și o suită de angajați gata să le răspundă tututor cerințelor, Monica și Iri traverseaza o perioada extrem de dificilă. Deși viața a decis ca aceștia să aibă drumuri separate și fiecare să locuiască acum în colțuri diferite ale lumii, problemele se țin lanț de ei. După ce Irinel a sărăcit total a venit rândul fostului manechin să se afle într-o situație critică.

 Compania Monicăi a intrat în faliment

Chiar dacă toată lumea știa că la vremea respectiva Moni trăiește pe picior mare din banii deținuți de fostul ei soț, în realitate lucrurile stăteau puțîn diferit. Fosta ”Scorpie de la Izvorani” și-a propus încă de pe atunci să rotunjească și ea bugetul familiei cu activitățile pe care le intreprindea.

Mai exact, fostul manechin și-a înființat o firma în baza căreia își desfășura activitățile din sfera media și tv, dar și contracte de imagine. Astfel, pe atunci doamna Columbeanu reușea să facă bani frumoși având în vedere că era un personaj extrem de cerut în spațiul public. Mai mult, inclusiv contractul uriaș pe care cei doi soți l-ar fi avut cu o televiziune la vremea respectivă pentru realizarea cunoscutului reality show în care Moni și Iri erau personaje principale s-ar fi realizat tot pe firma respectivă.

Monica Gabor și Irinel Columbeanu, urmăriți de blestem?! După ce afaceristul a sărăcit, și fosta lui soție a falimentat!

Pentru că nu și-a încheiat cum se cuvine socotelile cu statul, Moni a fost recent dată în judecată de Fisc pentru recuperarea pierderilor.

Dispune intrarea în faliment prin procedura simplificată a debitorului SC MONICA COLUMBEANU MEDIA SRL. Constata ca debitorul este dizolvat anterior formulării cererii introductive. Dă dispoziţie tuturor băncilor la care debitorul are disponibil în conturi să nu dispună de acestea fără un ordin al judecătorului sindic sau al lichidatorului judiciar, obligaţia de înştiinţare a băncilor revenindu-i lichidatorului judiciar. Dispune sigilarea bunurilor din averea debitorului, în sarcina lichidatorului judiciar. Eventualele disponibilităţi băneşti vor fi păstrate într-un cont special de depozit bancar”, se arată în documentul respectiv.

De altfel, fosta doamna Columbeanu nu a stat mai bine cu situația companiilor ei nici după divorțul de afacerist. Imediat după separare, Moni și-a deschis o nouă firma care a fost dată ulterior în judecată de către trei afaceriști.Aceștia au cerut radierea firmei.

Astfel, Moni a rămas fără nici o stabilitate în cazul în care ar alege să se intoarca vreodată în România. Fostul manechin nu și-a exprimat însă niciodată dorința în acest sens, mai ales că acum nu o mai leagă nimic de țară ei. Moni și-a pierdut ambii părinți, iar fiica ei locuiește acum alături de ea în SUA.

Dacă în România nu mai stătea atât de bine financiar, în America, datorită partenerului ei de viață, Moni se bucură în continuare de opulență. Asta pentru că MR. Pink, bărbatul cu care s-a căsătorit în secret este un reputat afacerist în Beverly Hills.