Monica Pop solicită demiterea de urgență a lui Vlad Voiculescu: ‘Încetați cu numirile politice și cu miniștrii de alte meserii (sau fără)!’

Medicul Monica Pop cere demiterea de urgență a lui Vlad Voiculescu din funcția de ministru al Sănătății.

Monica Pop solicită demiterea de urgență a lui Vlad Voiculescu: 'Încetați cu numirile politice și cu miniștrii de alte meserii (sau fără)!'

Într-o postare pe pagina de socializare, doctorul le solicită mai-marilor țării să înceteze cu numirile politice și cu miniștrii, și directorii de alte meserii (sau fără).

„SISTEM BUN DE SANATATE?!
INCETATI CU NUMIRILE POLITICE
SI CU MINISTRII SI DIRECTORII DE SPITALE DE ALTE MESERII,(SAU FĂRĂ)! DOAR MEDICII STIU SI INTELEG NECESITĂTILE SPITALELOR SI ALE SISTEMULUI!

Atîta timp cit in structurile de conducere din sanatate vor fi numiti membrii unor partide ,rudele sau simpatizantii lor, fara nici o tangenta cu medicina, lucrurile vor sta tot mai rau. Nu e deloc simplă conducerea unui spial, cu atit mai putin a unui sistem. In care, au aparut, spre nenorocirea lui, tot felul de neaveniti! Cu consrcintele de rigoare.

Nu e absolut nici o calitate sa fii membrul vreunui partid ca sa fii numit la conducerea unui spital, minister, etc. Partudeke ar trebui să ” racoleze” sau sa sustină doar pe cei foarte competenti, care chiar vor sa facă ceva!

Chiar si pe vremea comunismului, ministrul sanatatii a fost exclusiv un medic cu renume, niciodata un politruc fara studii! Pina si atunci se aprecia meserua de medic si era tratata cu mare respect. La revolutie ministrul Sanatatii era dl Prof. Dr. Victor Ciobanu, medic celebru. Inainte, dk Prof. Proca. Si tot asa…”, este mesajul Monicăi Pop.