Motivele reale pentru care divorțează Analia Selis. Vedeta spune tot!

După o căsnicie de 17 ani, Analia Selis a anuțat că divorțează de Răzvan Suma. Artista a decis să vorbească despre motivele adevărate ale divorțului

Deși păreau că lucrurile merg de minune în viața personală a cântăreței, vedeta a făcut publică vestea divorțului. Căsătorită cu un violoncelist în vârstă de 43 de ani, aceasta a adus pe lume în 17 ani de mariaj doi copii.

Conform unui interviu pentru Impact.ro, Analia a povestit motivele pentru care a ajuns la despărțire. Vedeta a declarat că soțul ei nu mai corespundea principiilor sale. Din spusele artistei, bărbatul nu o mai respecta nici ca mamă și nici ca femeie, iar pentru aceasta a fost suficient sa ia o decizie atât de dureroasă.

„El a ajuns să fie într-un fel care, după principiile mele, nu era de acceptat în viață”, a declarat Analia Selis.

Deși a făcut anunțul de curând, decizia divorțului s-a produs în urmă cu un an de zile se pare.

„Într-o săptămâna pleci!”

Întrebată într-un interviu la Vorbește Lumea, cine a luat hotărârea despărțirii, argentinianca a povestit că decizia îi aparține. Vedeta are convingerea că dacă nu avea puterea de a face acest pas, relația lor ar fi continuat și acum.

„Mâine anunțăm copiii, într-o săptămână pleci”, așa a pus Analia Selis piciorul în prag în relația cu fostul soț.

Cântăreața din Argentina a povestit că vestea i-a șocat pe copii, aceștia neștiind despre probleme pe care le aveau părinții lor. Răzvan Suma și fosta soție nu se certau în fața micuților și au încercat să îi țină mereu departe de aceste evenimente. În prezent, amândoi se implică activ în creșterea celor mici și își respectă rolul de părinți într-un mod elegant și matur.

Ana Selis pleacă din țară?

Vedeta a declarat că nu va părăsi meleagurile românesți. Fosta soție a lui Răzvan Suma nu se întoarce în Argentina, țara ei natală. La Conservatorul din orașul Boston, unde s-au și cunoscut, Analia lua lecții de canto, iar Răzvan de violoncel.

Datorită iubirii de pe atunci, artista a acceptat să se mute în România pentru marea sa dragoste. Ajunsă pentru prima oară în țară în perioada Crăciunului, în anii 2000, cântăreața nu și-a mai dorit să plece.

Răzvan Suma și-a refăcut viața?

Potrivit Viva.ro, Analia Selis nu a vrut să comenteze actuala viață sentimentală a violoncelistului. Vedeta a declarat că este un subiect despre care nu își dorește să vorbească. În ceea ce o privește, cântăreața a spus că a avut nevoie de un an de zile în care să fie complet singură, iar această perioadă i-a prins foarte bine.