Motivul real al divorțului dintre Raluca Pastramă și Pepe. Oana Roman dă din casă

După un mariaj de opt ani, Raluca Pastramă si Pepe și-au spus adio

Cosinderat unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi, Pepe și soția sa au ajuns la divorț. Cei doi au împreună două fetițe. Artistul a făcut marele anunț, în lacrimi, pe canalul său de YouTube.

„Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. Suntem doi oameni maturi, ne asumăm, în momentul de față, fiind de comun acord, vom merge la notar”, declara Pepe la începutul lunii noiembrie.

Întorsătură de situație în divorțul artistului

După trei săptămâni de la anunț, cei doi nu reușesc să își încheie socotelile pe cale amiabilă. Pepe și soția sa au ajuns în fața judecătorului, conform Playtech.ro.

În sala de judecată, Raluca Pastramă a declarat că își dorește să continue divorțul fără scandal și că cel mai bine ar fi să ajungă la o înțelegere.

Pepe acuzat că este agresiv

Încercând să obțină un ordin de restricție, Raluca Pastramă l-a acuzat pe Pepe că a fost violent. Neavând probe sau martori în acest sens, și-a anulat plângerea.

Potrivit acelorași surse, Pepe s-a afișat la tribunal cu Oana Roman, persoană apropiată din anturajul său. Aceasta era de față în momentul în care fosta soție susține că Pepe a fost violent. Oana a confirmat spusele bărbatului și a declarat că „nu a existat niciun scandal”.

Raluca Pastramă, acuzată de infidelitate

Pepe a depus un document în instanță din care reiese că bruneta i-a fost infidelă. Un jurnalist de investigație l-a informat pe artist că în luna septembrie a acestui an, soția sa se afla la munte în compania altui bărbat.

Deși a refuzat să creadă pe moment acuzațiile aduse, Pepe a investigat pe cont propriu și a descoperit că există o legătură între acest bărbat și Raluca Pastramă.

Artistul a întrebat-o pe brunetă despre acest domn misterios, iar femeia i-a recunoscut că îl cunoaște „de la munte”, conform datelor din documentul depus la tribunal. În manuscris Pepe declară că „rezultă in mod vădit o infidelitate recunoscută” și o acuză pe fosta soție că și-a lăsat fetițele nesupravegheate.