Mugur Mihăescu, mândru de fiica sa! Garcea, declarații de senzație despre viitorul ginere: „Nu cred că i-am interzis ceva vreodată Ivonei”

Mugur Mihăescu este mulțumit de felul în care a crescut fiica sa.

Mugur Mihăescu, mândru de fiica sa! Garcea, declarații de senzație despre viitorul ginere: „Nu cred că i-am interzis ceva vreodată Ivonei”

Mugur Mihăescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Rodica, soția lui. Cei doi au împreună o fiică pe nume Ivone, în vârstă de 21 de ani. El este foarte mândru de ea și de felul în care au crescut-o. Într-un interviu pe care l-a acordat recent, actorul a vorbit despre ea și despre educația pe care a primit-o. Garcea a mai mărturisit că are totală încredere în ea și în alegerile pe care vrea să le facă în viață.

Anii au trecut, iar fiica lui a crescut. Deja s-a desprins de familie, iar cei 12 de ani ai săi, ea își urmează studiile în afara țării. Garcea din ”Vacanța Mare” își iubește enorm fiica și știe că a crescut-o bine și că este capabilă să ia propriile decizii. În plus, are mare încredere în ea, dar nu și atunci când vine vorba despre băieți.

Mugur Mihăescu are o fiică de nota 10

El și frumoasa lui soție s-au ocupat așa cum trebuie de educația Ivonei. I-au acordat acesteia toată libertatea de care a avut nevoie. Nu au intervenit, însă, când a venit vorba de alegeri. Ea a făcut tot ceea ce și-a dorit și iată că acum este gata să devină o femeie de succes, care pare să aibă în față un viitor strălucit.

„Nu mi-am crescut fiica după o reţetă anume. Pur şi simplu, am decis împreună cu soţia mea, Rodica, să avem încredere totală în ea. Dar, ne-am asigurat, şi eu, şi maică-sa, că a primit abc-ul regulilor de viaţă, alea care încep mereu cu regulile de bun simţ, cele pe care le ştim toţi”, a povestit Mugur Mihăescu, pentru impact.ro.

Mugur Mihăescu, mândru de fiica sa! Garcea, declarații de senzație despre viitorul ginere: „Nu cred că i-am interzis ceva vreodată Ivonei”

Ivone a studiat la  la Universitatea din Bath, Marea Britanie, specializarea Business Administration (Administrarea Afacerilor). În momentul de față, ea locuiește în Anglia. Are deja patru ani de când s-a stabilit acolo. A decis să se și angajeze acolo, chiar dacă este departe de familia ei, dar și de țară. Cu toate acestea, ea revine mereu cu mare drag în România, pentru a-și revedea părinții care se gândesc la ea în fiecare clipă.

„Nu cred că i-am interzis ceva vreodată Ivonei. Iar dacă a fost să aplicăm ceva anume în educaţia ei a fost un singur lucru cert. Am încercat împreună cu Rodica, soţia mea, să-i punem în faţă şansa de a avea mai multe ocazii, oportunităţi de a-şi alege maniera în care va dori să trăiască. Practic, noi i-am dat doar cheile uşilor pe care ar fi putut dori să intre, cu tot bagajul ei de cunoştinţe şi de daruri natural, în viaţă.‘‘, a mai zis el.