Această tânără arată ca o fata de 10 ani, deși vârsta ei este mult mai mare.

Chipul Alexandrei este unul de copil, în timp ce corpul seamănă mai mult cu cel al unui adult. Datorită aspectului ei neobișnuit și unic, fata a devenit o adevărată senzație pe internet.

Când fotografiile Alexandrei Siang au devenit virale, pagina ei de Instagram a adunat peste 130.000 de adepți. Și videoclipurile ei de pe TikTok sunt vizionate de milioane de utilizatori.

Boala rară care o face pe Alexandra Siang să fie ușor diferită și unică, în comparație cu tinerii de vârsta ei. Fata s-a născut cu o afecțiune foarte rară, cunoscută sub numele de Histiocitoza X (histiocitoza cu celule Langerhans).

Această tulburare duce la modificări patologice la nivelul plămânilor și oaselor, așa că Alexandra Siang a trebuit să facă chimioterapie de la 7 luni.

Din fericire, în ciuda bolii sale, Alexandra găsește puterea de a se bucura de viață și de a continua să facă ceea ce-i place. Frumoasa tânără iubește să facă poze și să fie activă în mediul online. Pe TikTok, videoclipurile ei amuzante au atras atenția unui număr impresionant de internauți.

Acum, Alexandra are 17 ani și nu a crescut cu mult de la ultima măsurătoare. Fata s-a născut în 2004.