Naomi Hedman a dat daune bărbaților doar cu lenjerie intimă pe ea! Iubita lui Florin Ristei și-a etalat toate formele / FOTO

Iubita lui Florin Ristei a făcut să crească temperaturile instant după ce a postat cele mai apetisante fotografii ale sale.

Naomi Hedman a dat daune bărbaților doar cu lenjerie intimă pe ea! Iubita lui Florin Ristei și-a etalat toate formele / FOTO

Naomi Hedman este o apariție în adevăratul sens al cuvântului! Mulatra a ieșit la înaintare cu toate armele din dotare, căci a pozat mai ceva ca modelele de la Victoria’s Secret! Imaginile extrem de ”condimentate” i-au făcut pe fani să admire în detaliu lenjeria intimă sau… nu. Mai bine spus, formele apetisante ale iubitei lui Ristei au dat bărbații peste cap în mod iremediabil.

Florin Ristei este un bărbat foarte norocos! Nu poate decât să fie foarte mândru cu o așa iubită acasă! Naomi Hedman a ajuns în atenția publicului prin relația pe care o are cu artistul. Chiar și așa, nu putem contesta talentul și frumuseța mulatrei.

În cadrul emisiunii ”X Factor”, Naomi a cucerit publicul și jurații fără îndoailă. Putem spune că este o combinație armonioasă dintre talent, frumusețe ieșită din comun, mister, senzualitate și curaj. Se pare că frumoasa artistă nu are deloc piedici în a-și da jos… inhibițiile în mediul online.

Naomi Hedman și-a înnebunit fanii cu formele sale super apetisante

Naomi Hedman poate fi asemănată cu o păpușă Barbie. Asta nu o spunem doar noi, căci imaginile de mai jos vorbesc de la sine. Pielea cicolatie a atras toate privirile, mai ales în combinația fatală cu un set de lenjerie intimă ”ca la carte”. Nu mai încape nicio urmă de îndoială: Naomi a dat ”bătăi de cap” tuturor admiratorilor ei de pe rețelele de socializare.

Naomi Hedman a dat daune bărbaților doar cu lenjerie intimă pe ea! Iubita lui Florin Ristei și-a etalat toate formele / FOTONaomi Hedman a dat daune bărbaților doar cu lenjerie intimă pe ea! Iubita lui Florin Ristei și-a etalat toate formele / FOTO

Ceea ce a atras atenția a fost decolteul mulatrei. Bustul generos i-a făcut pe bărbați să o ia razna uitându-se la fotografiile ei în lenjerie intimă. Așa cum era de așteptat, reacțiile fanilor ei au fost surprinse în comentarii, căci aceștia nu au fost deloc zgârciți în ceea ce privește laudele și complimentele.

Nu vă temeți, căci nici Florin Ristei nu a putut trece cu vederea fotografiile super hot ale iubitei sale. A ”poposit” la pozele ei cu o apreciere, să vadă toată lumea că este tare mândru de ce are acasă!